Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Студио Спорт“ на 18 март 2023 г. с Петрана Кимчева

Рубриката „Време за шампиони“:

Националният отбор по борба жени на лагер в Благоевград преди Европейското първенство в Загреб – разговор с треньора Петър Касабов.

Рубриката „Децата и спорта“:

Футболният клуб „Пирин лейдис“ набира момичета за елитните групи. Коментар на Изабела Баракова, главен скаут на ДЮШ на Пирин.

Младежи от Дупница взеха участие във финалния етап на Националния турнир за Купата на България „Млад Олимпиец“ до 15 години – акцент по темата от председателя на клуба Иван Иванов.

Рубриката „Футбол от региона“:

Техническият директор Димитър Крушовски на ФК „Пирин“ /Гоце Делчев/ гостува в школата на ПАОК Солун – разговор с него за впечатленията от школата на гръцкия гранд.

Какво е настроението в лагера на лидера на Пиринската футболна лига „Места“ /Хаджидимово/  – коментира Димитър Парасков.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

„Неделя у дома“ със Зоя Караджова

9 юни - Международен ден на приятелството. “Хубаво е, когато започне едно приятелство, но още по-хубаво е, когато то няма край!” Анкета. „Благотворителен книжен базар с кауза" – ЧАСТ 2. За продължението на инициатива на БМЧК-Благоевград ще говорим с Ния Гогушева, областен координатор на младежката организация . Среща с авторката Яна..

публикувано на 09.06.24 в 10:00

"На отворен прозорец" с Росинка Проданова

Актуална информация, прогноза на синоптиците, пътна обстановка. Шестата неделя след Пасха: неделята на Слепия – отец Светослав Кючуков. Минути за децата: Каручката на джуджето.   „И на село искаме да живеем добре“ – Елена Стойчева, кмет на село Българчево, община Благоевград. „Гласувайте, изборите са най-доброто..

публикувано на 09.06.24 в 04:00

"Арт сезони" с Юлия Караджова

Литературни срещи „Екатерина Йосифова” в Кюстендил. Разговор с Виолета Атанасова - председател на Читалище „Асклепион 1998”. 10-ти Международен детско-юношески театрален фестивал „Жреци на Арлекин” в Перник – кореспонденция.   Проф.Ангел Ангелов – преподавател по български език, социолингвистика и езикознание в Софийския..

публикувано на 08.06.24 в 08:15

„Студио спорт“ с Петрана Кимчева

Рубриката „Спорт на село“: Как се организират спортни  мероприятия на село, коментира кметът на петричкото  село Самоулово Кирил Стоянов. Рубриката „Футбол от региона“: Футболният „Пирин“  Гоце Делчев зарадва феновете с влизането в  Югозападната трета лига – коментар на президента Андон  Смилянов. Клубът по билярд „Бо и бо“ от..

публикувано на 08.06.24 в 08:05

"Сюжети от деня" с Иван Лазов

Приключва предизборната кампания за евроизборите и за 50-тото Народно събрание. Какви изводи можем да направим за кампанията? – Цветелина Пенева – председател на Обществения съвет към ЦИК. По-реалистично е да влезем в Еврозоната през 2026-та година. Това е изводът в Годишния доклад за състоянието на икономиката. Разговор с доц.д-р Димитър..

публикувано на 07.06.24 в 08:30

"Събуди деня" с Давид Калпачки

„Гледни точки за регулация на лобизма в България“ – какво сочат данните от социологическо проучване на Българския институт за правни инициативи, по отношение на общественото мнение относно лобизма – Биляна Гяурова, председател на БИПИ.  ЕЦБ се очаква да намали лихвените проценти за първи път от 2019 година насам. В каква посока ще..

публикувано на 07.06.24 в 04:00

"Сюжети от деня“ с Агнес Манова

Употребата на райски газ от подрастващите. Защо е опасен и как в комбинация с алкохол или дрога дишането на диазотен оксид може да увреди централната нервна система? По темата гост в студиото Милка Данчова, Регионална здравна инспекция в Благоевград. И още наркотичните вещества и тяхната употреба сред непълнолетните – коментираме в..

публикувано на 06.06.24 в 08:30