Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Джаз в Първо студио се завръща

Концерт на група Innerglow

4 октовмри в Първо студио

Поредицата концерти "Джаз в Първо студио" се завръща с нов сезон.

На 4 октомври от 19:00 часа в емблематичното Първо студио на Българското национално радио, след динамично лято, изпълнено с концертни и фестивални преживявания, група Innerglow ще изнесе специален концерт. Предстоят много изненади, които ще видите на сцената - нов прочит на добре познати песни и гост-музиканти, с които ще усетите нова палитра от музикални цветове.

Очакваме Ви!

Билети в Рекламно-информационния център на БНР (бул. "Драган Цанков" №4) и мрежата на Ивентим.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

„Карнавал на животните“ с допълнителна дата в Първо студио на БНР

Симфоничният оркестър, Константин Илиевски и Марио Ангелов ще представят отново "Карнавал на животните" от Сен-Санс в Първо студио на БНР на 25 юни, вторник, от 10:30 часа. Тази е последната дата за това очаквано от малчуганите събитие. "Карнавал на животните" беше представен вече два пъти в БНР. През зимата Радиосимфониците подготвиха два специални..

публикувано на 04.06.24 в 09:48

"Темпераментни ритми" в следващия концерт на Симфоничния оркестър на БНР

Следващият концерт на Симфоничния оркестър на БНР с диригент Константин Илиевски ще бъде на 7 юни от 19 часа в зала „България“. Концертната програма ще започне с Vivace e molto ritmico - една от частите на балетната музика за симфоничен оркестър „Орис“ от композитора Румен Байрактаров , която той специално..

обновено на 03.06.24 в 14:27

Младежки джаз фест София гостува на БНР

Лауреати от Младежки джаз фест София ще изнесат концерт в Първо студио на Българското национално радио на 12 юни от 19 часа. В концерта ще се представят най-изявените участници от последните издания на фестивала – вокалисти, инструменталисти, композитори и състави. Изпълненията на младите музиканти ще бъдат в съпровод на джаз трио в състав:..

публикувано на 03.06.24 в 14:25

"Музика в портрети"

На 23 май от 19 часа в Първо студио на БНР Оркестърът за народна музика с диригент Димитър Христов ще представи поредния си концерт от проекта  „Музика в портрети” . Тазгодишното издание на проекта ще срещне публиката с трима виртуозни изпълнители – певицата Магдалена Карамитева , кавалджията Димитър Карамитев и гъдуларят  Димитър Гугов..

публикувано на 21.05.24 в 11:01

Юбилеен концерт на композитора Красимир Милетков

Вокална група „Радиодеца“ с диригент Илина Тодорова ще отпразнува един специален юбилей – 70 годишнината на българския творец и създател на любими музикални произведения, както за деца, така и за възрастни – Красимир Милетков . Концертът ще се състои в Първо студио на БНР на 28-ми май , вторник от 19:00 часа . На събитието ще бъдат..

публикувано на 13.05.24 в 15:03