Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Усмихнат следобед с Клуб "Неделя"

В последното мартенско издание на предаването Клуб "Неделя" споделяме следобедът си с Вас и гарантираме два часа хубава музика, интересни гости и атрактивни събития, предстоящи за нашия град. Поставяме началото с Албена Алексиева - председател на Фондация „Очи на четири лапи”. За дейността на фондацията, за "приятелствата, които носят светлина", за стотното куче обучено от екипа професионалисти, за критериите, по които се избират приемните семейства на бъдещите служебни кучета. За всичко това, емоционално и от първо лице разказва самата Албена Алексиева, минути след 16:00.

Песен време и новините в 17:00 ни делят от втората ни ефирна среща. Тя е с хореографа и треньор Даниела Трифонова, която гостува в студиото с няколко от своите възпитаници, за да ни разкаже повее за 12-ти Международен танцов фестивал "Пловдив Древен и Вечен", който ще се проведе на 6-ти и 7-ми април на сцената на зала "Колодрум"- Пловдив. Подробности за програмата, както и кои са специалните световни имена, които ще журират, предстои да разберем. 

Бъдете с нас! Започваме в 16:00!

По публикацията работи: Станка Лазарова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Kулинарен фестивал и химично шоу днес във "Вход свободен"

Днес във "Вход свободен" поставяме началото с един любим за пловдивичани фестивал Plovdiv Food Park Festival, който ще се проведе от 30 май до 2 юни на територията на Plovdiv Stage Park. Гергана Ангелова е човекът, с който ще се вихрим импровизираната ни ефирна кухня. С какво ще бъде овкусено тазгодишното издание на фестивала ще разберем от ня минути след..

публикувано на 23.05.24 в 09:19

На 23 май "Точно днес"

Четвъртък сутрин с темите от деня и преди Деня на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност в програма "Точно днес" до 9.30 часа питаме: Как ще се решат натрупаните от години проблеми в градския транспорт на Пловдив? Отговор на този въпрос търсим от ресорния з ам.-кмет Савина Петкова, която подготви доклад за състоянието на..

обновено на 22.05.24 в 17:03

Образование и пътна безопасност "Ден след ден"

Дни преди 24 май стана ясно, че почти половината от учениците, които сега са в училище, няма да работят това, за което са учили. Това сочи последното проучване на Института за пазарна икономика (ИПИ), оповестено днес. С още данни ще чуем автора на изследването Зорница Славова . Ученици от пазарджишка гимназия проучват историята на 27-ми..

публикувано на 22.05.24 в 14:45

За даровете на природата във "Вход свободен"

Цветна на теми и емоции сряда ви обещаваме днес във "Вход свободен"!  В традиционния спор в ефира "За и против", с колегата Дора Башакова разглеждаме темата за алтернативните методи за лечение.  За устойчивото земеделие, за новите методи на отглеждане на култури в малки количества за семейството, за алелопатията и биодинамичното земеделие, разговаряме с..

публикувано на 22.05.24 в 09:30

„Точно днес“ за биоразнообразието и туризма

В утрото на 22 май поставяме акцент върху пациентите с автоимунни заболявания, минаваме през биоразнообразието в Родопите и цените на туристическите услуги в община Асеновград, за да стигнем до изложба рисунки на български художник, който повече от 20 години живее в САЩ и има собствена галерия. Ето и темите и събеседниците: Точно на 22 май..

публикувано на 21.05.24 в 16:57