Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Старата и новата година в "Позиция" с Валери Великов

Снимка: БГНЕС

Областният управител на Варненска област Стоян Пасев с коментар за проблемите и успехите през изминалата година и важното, което предстои в началото на 2021-а /интервю на Даниела Стойнова/.
Кметът на Добрич Йордан Йорданов с обзор за изминалата година и предстоящото през новата.
Интервю с проф. Боян Медникаров за това каква година изпрати ВВМУ и какво ще е новото през 2021-а.
Разговор на Албена Иванова с кмета на Балчик Николай Ангелов
Водещите на "Позиция" коментират важното в национален план, с което ще запомним 2020 и споделят очакванията си за 2021 година, в контекста на корона кризата и предстоящите избори.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Chart

#765 ТОП 20 (31.05-07.06.2024)

публикувано на 31.05.24 в 19:30

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 31 май със Светлана Вълкова

Започва Международният театрален фестивал „Варненско лято“ – гостува изпълнителният директор на форума проф. Николай Йорданов Актрисата и преподавател в НАТФИЗ Десислава Чутуркова за новите си кино и театрални предизвикателства “Его-система / Еко система” на Института за съвременно изкуство - София, в Градската художествена галерия –..

публикувано на 31.05.24 в 12:22

Радио Варна представя: За животните и хората с любов!

В съботното издание на предаването "Радио Варна представя" ще ви запознаем с професията треньор на кучета. Отглеждането на куче е отговорност, която първо трябва да бъде обмислена от нас хората, преди да пристъпим към взимането на животно. Има редица случаи, в които взимаме куче, но не успяваме да свикнем с него и с поведението му, а може и да сме..

публикувано на 01.06.24 в 10:00

НОВИЯТ ДЕН на 31 май с Мариела Димитрова

Всяка година на 31 май СЗО отбелязва Световен ден без тютюнопушене . По данни на СЗО във всички държави младите хора използват в по-висок процент електронни цигари спрямо възрастните. В световен мащаб около 37 милиона младежи на възраст 13-15 години използват тютюн. Затова и мотото т.г. е : „Защитата на младите хора от намесата на тютюневата..

публикувано на 31.05.24 в 06:25
Пейзажи от Варна

НА СВЕТЛО в четвъртък, 30 май

Защо се стигна до инцидент с куче – домашен любимец, което в случая е показвало признаци на агресия и преди, но собствениците му не са реагирали на тях и така се стигна до смъртта на стопанката му. Разговор по темата след малко с Тодор Ангелов – треньор и специалист по възпитание на кучета.  Темата бе коментирана и от министъра на вътрешните работи..

публикувано на 30.05.24 в 13:49

НОВИЯТ ДЕН на 30 май с Иван Барбов

Казват, че гладната котка била най-добрия будилник рано сутрин. Точно в 6.00 часа ще звънне сутрешният ефирен радиобудилник за да извести началото на „Новият ден“ на честотите на Радио Варна. Водещият Иван Барбов, Емилия Николова и звукорежисьорът Милица Панайотова ще заситят глада ви за интересни теми и ефирни срещи и актуални новини. За..

публикувано на 30.05.24 в 06:04
Варненският залив

НА СВЕТЛО на 29 май с Валерия Василева

Репортаж от новата варненска автогара, която е готова за официалното откриване в събота, 1 юни. Младите избиратели и интересът им предстоящите избори "2 в 1" - интервю с Атанас Радев, председател на Национален младежки форум. Отново за ремонтите във Варна – репортаж от ул. „Сава Радулов“ в район „Приморски“. Продължаваме в ефира на..

публикувано на 29.05.24 в 13:45