Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 11 март в "От другата страна" по Радио Варна

На 11 март в "От другата страна" по Радио Варна

Специално интервю с Alexander Krull (LEAVES' EYES, ATROCITY). Божидар Атанасов ("Bombheart Booking") за концерта на GODIVA, HONORIS CAUSA и VOODOO на 21 март във Варна и за завръщането на CROWFISH на 15 март на варненска сцена. Вини Атанасов за новия сингъл на BENDIDA "We Are Going To War". Представяне на новия сингъл на BLINDED THROUGH THE SEASONS "Get Back" – разговор с Венцислав Стойчев (ADRENALINE OVERLOAD).

В предаването ще звучи музика на: ME AND MY DEVIL, SOUNDPROPHET, Anette Olzon, BARONESS, QUEENSRŸCHE, NEW MODEL ARMY, DARKNESS и др.

"От другата страна" вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Интервютата с българските групи и музиканти можете да чуете в подкаста на предаването, както и в платформата Бинар на БНР.

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz или по Интернет на адрес: https://bnr.bg/varna, http://player.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Chart

#765 ТОП 20 (31.05-07.06.2024)

публикувано на 31.05.24 в 19:30

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 31 май със Светлана Вълкова

Започва Международният театрален фестивал „Варненско лято“ – гостува изпълнителният директор на форума проф. Николай Йорданов Актрисата и преподавател в НАТФИЗ Десислава Чутуркова за новите си кино и театрални предизвикателства “Его-система / Еко система” на Института за съвременно изкуство - София, в Градската художествена галерия –..

публикувано на 31.05.24 в 12:22

Радио Варна представя: За животните и хората с любов!

В съботното издание на предаването "Радио Варна представя" ще ви запознаем с професията треньор на кучета. Отглеждането на куче е отговорност, която първо трябва да бъде обмислена от нас хората, преди да пристъпим към взимането на животно. Има редица случаи, в които взимаме куче, но не успяваме да свикнем с него и с поведението му, а може и да сме..

публикувано на 01.06.24 в 10:00

НОВИЯТ ДЕН на 31 май с Мариела Димитрова

Всяка година на 31 май СЗО отбелязва Световен ден без тютюнопушене . По данни на СЗО във всички държави младите хора използват в по-висок процент електронни цигари спрямо възрастните. В световен мащаб около 37 милиона младежи на възраст 13-15 години използват тютюн. Затова и мотото т.г. е : „Защитата на младите хора от намесата на тютюневата..

публикувано на 31.05.24 в 06:25
Пейзажи от Варна

НА СВЕТЛО в четвъртък, 30 май

Защо се стигна до инцидент с куче – домашен любимец, което в случая е показвало признаци на агресия и преди, но собствениците му не са реагирали на тях и така се стигна до смъртта на стопанката му. Разговор по темата след малко с Тодор Ангелов – треньор и специалист по възпитание на кучета.  Темата бе коментирана и от министъра на вътрешните работи..

публикувано на 30.05.24 в 13:49

НОВИЯТ ДЕН на 30 май с Иван Барбов

Казват, че гладната котка била най-добрия будилник рано сутрин. Точно в 6.00 часа ще звънне сутрешният ефирен радиобудилник за да извести началото на „Новият ден“ на честотите на Радио Варна. Водещият Иван Барбов, Емилия Николова и звукорежисьорът Милица Панайотова ще заситят глада ви за интересни теми и ефирни срещи и актуални новини. За..

публикувано на 30.05.24 в 06:04
Варненският залив

НА СВЕТЛО на 29 май с Валерия Василева

Репортаж от новата варненска автогара, която е готова за официалното откриване в събота, 1 юни. Младите избиратели и интересът им предстоящите избори "2 в 1" - интервю с Атанас Радев, председател на Национален младежки форум. Отново за ремонтите във Варна – репортаж от ул. „Сава Радулов“ в район „Приморски“. Продължаваме в ефира на..

публикувано на 29.05.24 в 13:45