Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Купа за видинчанки от държавното по джудо

2
Снимка: БФДжудо

Състезателките на видинския клуб "Борба, самбо, джудо" заслужиха купа от Държавното отборно първенство по джудо за девойки младша възраст. На състезанието в Перник възпитаничките на старши треньора Пламен Петров победиха отбора на "Слава" Монтана, но след това отстъпиха на бъдещите шампионки от СК "Хаджи Димитър" Сливен. В репешажите обаче се наложиха над връстничките си от СК "Илинден" София и заслужиха третото място в класирането. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Раздадоха награди за 30-ата година от първото влизане на Монтана в „А" група

30 години от влизането за първи път на Монтана в „А" футболна група  отбелязаха на стадион „Огоста". С едноминутно мълчание бяха почетени хората дали за футбола, които вече не са между живите. На зеления килим отново се събраха футболисти вкарали тима в „А" РФГ. Монтана спечели промоция за „А" група през сезон 1993/1994 г., като завърши на второ място в..

публикувано на 09.06.24 в 15:41

"Спартак" /Плевен/ спечели футболния турнир "Панчев и Парчето" в Монтана

Отборът на Спартак /Плевен/ е победител в детски футболен турнир „Панчев и Парчето". Осем тима взеха участие в традиционната надпревара. На финала Спартак победи с 3:0 Ботев /Враца/. Монтана спечели третото място след успех с 2:1 над столичния Левски – Раковски. На следващите места се наредиха Национал /София/, Ком /Берковица/, Фортуна /Плевен/ и ДФК..

публикувано на 09.06.24 в 15:19

Врачанин е шампион на международен турнир по борба

Врачанинът Владислав Иванов стана шампион в своята категория по време на международния турнир по борба „Васил Сейменов" в Самоков. Надпреварата се организира за първи път. Владислав Иванов заслужи златния медал след тотална доминация при момчетата в категория до 38 кг. По пътя към титлата врачанският борец се справи с противник от ЦСКА, състезател от..

публикувано на 09.06.24 в 14:34

"Ботев" Враца сменя треньор и футболисти

Ботев /Враца/ ще гради нов отбор и то около футболисти с български имена и произход – това обявиха от ръководството на елитния клуб, който оцеля по драматичен начин в изминалата кампания на Първа лига. След като „проспа" редовния сезон, командата със зелени екипи се вдигна на отчаян щурм и след серия от 3 победи и 2 равенства в решаващите плейофи успя..

публикувано на 09.06.24 в 14:30

Пето място на финалите на ученическите игри по футбол за Мездра

Отборът по футбол на ОУ ”Христо Ботев” Мездра се представи достойно на финалите на ученически игри по футбол 5-7 клас в Созопол. В групите момчетата записаха две нелепи загуби с по 2-3 от София и Добрич и бяха на 10 минути от финала, но не успяха. Последва победа с 10-0 в мача за 5 то място срещу отбора на Созопол. За последно училище от област..

публикувано на 08.06.24 в 15:30

Започна турнирът "Панчев и Парчето" в Монтана

Осем отбора, разпределени в две групи, се състезават за купата "Панчев и Парчето". Традиционният д етски футболен турнир се провежда  в Монтана днес и в събота (7-и и 8 юни).  Турнирът е за деца родени след 1 януари 2014 година и е   в памет на бившите футболисти на "Септемврийска слава" (Михайловград) - Георги Панчев и Иван Ангелов – Парчето. О..

публикувано на 07.06.24 в 17:09

Милица Мирчева ще бяга в Рим

Европейското първенство за мъже и жени в Рим, Италия започна днес сутринта, 7 юни. Десет български атлети в пет дисциплини (10 000 м, полумаратон, скок височина, скок дължина и троен скок) стартират на олимпийския стадион в италианската столица. Звездата на мездренската лека атлетика и национална шампионка Милица Мирчева ще стартира на 9..

публикувано на 07.06.24 в 17:09