Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Щафетни игри за деца и родители, обучения на тема „Интернет за всички“ и куп изненади през деня на Радио парк фест – 14, 15 и 16 юни

Щафетни игри за деца и родители, лекции на тема „Интернет за всички“, състезания по скачане с чувалчета, мини футболен турнир и още куп изненади очакват гостите на Радио парк фест. За трета поредна година Българското национално радио организира мега събитието, посветено на настъпването на лятото.

На 14,15 и 16 юни (петък, събота и неделя) на Голямата поляна в Южния парк в София дневните активности, осигурени от нашите партньори и спонсори, ще очароват столичани и гости на София.

На 15 и 16 юни от 14:00 до 17:00 ч. A1 кани всички деца на възраст от 7 до 18 години да надникнат в света на технологиите и да разберат повече за тяхното място както на киноекрана, така и в собственото им ежедневие.

А нашите партньори от Асоциация за развитие на българския спорт ще поднесат букет от изненади за децата. СКЛА ХАЙ ЛЕВЕЛ АКАДЕМИ ще проведат открити тренировки по лека атлетика на 15 юни от 10.00 до 12.00 ч. и от 16.00 до 18.00 ч.

Спортен клуб по Ушу/кунг фу БАТЯТ организира традиционен Ян Тайджи Чуан на 15 и 16 юни от 10.00 до 12.00 ч.

Асоциация за развитие на българския спорт, Асоциация на българите боледуващи от астма „Дишам свободно“ и Неделно училище при храм „Рождество Христово“ ще поднесат песни, рисувателна работилница, музикални игри и драматизации на приказки за най-малките на 15 юни между 10.00 и 12.00 ч. По същото време ще се проведе и работилница за физическа активност и белодробно здраве чрез спортни игри на открито.

ЕМ ВИ Джей Спорт пък организира Зумба за деца в неделя, 16 юни между 10.00 и 12.00 ч.

Младежкото радио на БНР – Радио София пък организира в събота между 10 и 11 часа щафетните игри за деца и родители. Теглене на въже, скачане с чувалчета, мини футболен турнир и състезание с обръчи  - това са само част от предизвикателствата, с които малки и големи ще имат възможността да се забавляват.

Очакват ви хубава музика и добро настроение! 

В  15.00 ч. в неделя на Голямата поляна в Южния парк екипът на 

Ретро каравана Travel Cocktails ще разкрие тайните при приготвянето на домашните коктейли.

А екипът на ПОСОКИ, който  кипи от енергия и се стреми с всяка хапка да събуди у вас вкуса на приключението ще ви приготви топящ се в устата Чийзстейк, свежи салати, симпатични чашки с морски дарове и разбира се – неустоимата им паеля! Няма да ви оставят и жадни – при ПОСОКИ може да намерите и домашен студен чай и ледена бира."

Спонсори на Радио парк фест 2019 г. са А1, ОББ, SDI, Бургаско, и Волтарен Eмулгел.


Българското национално радио организира Радио парк фест за трета поредна година.

За първи път това лято в неделя между 17.00 и 18.00 ч. зрителите ще имат възможността да гледат Шоуто на влогърите: VaseTo&Nikole DB; SandeFF&Stella.

Лятото започва с Остава, Миленита, Орлин Павлов, Jeremy?, Dorothy Takev, Жлъч, Гена и Григовор, Marten Roberto, DJ Desy, IVA, Krekhaus, MIRY и Innerglow.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!