Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хиляди танцуваха на Радио парк феста, „Избери живота“ със скок на щастието

2
Хиляди танцуваха на Радио парк феста.
Снимка: Ани Петрова

Хиляди столичани и гости на София танцуваха и пяха на третия поред Радио парк фест на 14, 15 и 16 юни на Голямата поляна в Южния парк.

БНР продължава да изпълнява мисията си да подкрепя новата вълна артисти, като им дава шанс да излязат на една сцена с утвърдените имена в българската музика.

И така: лятото започна с Остава, Миленита, Орлин Павлов, Jeremy?, Dorothy Takev, Жлъч, Гена и Григовор, DJ Desy, IVA, Krekhaus, MIRY и Innerglow.

Изненадите и подаръците обаче, които Българското национално радио осигурява, не спират дотук.

БНР ви предизвиква да изберете живота. Снимайте своя неповторим скок на щастието. Покажете ни радостта си от лятото, от пътуването, от приятелите, от щастливите мигове, от живота и споделете снимката на нашата Фейсбук страница: facebook.com/bnradio или в Инстаграм профилa ни: instagram.com/bnr.bg_ с хаштаг #izberizhivota.

Своята снимка може да изпратите и на имейл: izberizhivota@bnr.bg

Авторът на най-добрата снимка, избрана от нашите редактори, ще получи ЩАСТЛИВО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗА ДВАМА В ЧУЖБИНА – едноседмична почивка в петзвезден хотел all inclusive в Турция.

Следете Фейсбук и Инстаграм, защото всяка седмица ще бъдат теглени още много впечатляващи награди.  

Играта започна на 15 юни и ще продължи до 15 август. Голямата награда ще бъде изтеглена след 15 август в присъствието на нотариус.

"Избери живота" е кампания на БНР срещу употребата и разпространението на наркотици, която обществената медия представи на Радио парк фест 2019.  



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия