Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

31.03.2018г., 10.00-12.00ч., "Тийн зона"

Снимка: ЕПА/БГНЕС


10.00 - 12.00 часа

Водещи: Деца от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград


Темата в Тийн Зона тази събота е „Татусите”:

Ще ви срещнем с Юли, татуист в едно от най-добрите tattoo студия в Благоевград. Той ще ни разкаже повече за рисуването върху кожата като изкуство, ще поговорим за причините, поради които един човек си прави татуйровка. Безопасно ли е? На каква възраст са хората, които се татуират?  Разрешено ли е да се правят татуси на ученици? По темата ще чуете и анкети. 

 И още в Тийн Зона - репортаж от Панорама на университетите, която се проведе в Благоевград. 

Ще говорим и за блус и джаз.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

„Сюжети от деня“ с Агнес Манова

Пресконференция на тема „Роля и социално – икономически принос на модерната търговия в България с акцент Югозападен регион“ на Института за пазарна икономика, по инициатива на Сдружението за модерна търговия. Актуални теми и дневен ред на предстоящата сесия на Общинския съвет в Благоевград. Репортаж. Споделен  празник на семействата..

публикувано на 25.04.24 в 08:30

„Приемна в ефир“ с Мариана Попова

За поредна година Благоевград събира на едно място съмишленици, готови да помагат на хора в неравностойно положение. Една от кампаниите е под мото "Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това". Организатори са Православният информационен център в Благоевград и Общинският съвет по наркотични вещества. Магделена Рахова – председател на..

публикувано на 25.04.24 в 08:15
Иван Стоянов

"Събуди деня“ с Мария Благоева

Служители на ЮЗДП и Община Якоруда изградиха панорамен мост до една от туристическите пътеки в района. За инициативата разказва Янко Илчев, директор на ДГС-Якоруда. След първия тур на президентските избори в Северна Македония: Генерална репетиция за балотажа и парламентарния вот в страната на 8 май. Коментар на Иван Стоянов, историк...

публикувано на 25.04.24 в 04:00

"Сюжети от деня“ с Биляна Славчева

„Потребителска кошница“ Колко ще ни струва великденската трапеза тази година? За цените на храните в навечерието на празника ще чуем пазарния анализ на Владимир Иванов, председател на Държавната комисия по стоковите борси и тържища. Има ли налични в Благоевград тестове за коклюш? Репортерска проверка. „Земеделска рубрика“..

публикувано на 24.04.24 в 08:30

„Аз, Буки, Веди“ с Елизабет Александрова

Над 130 учебно-тренировъчни фирми ще се състезават в XXVII панаир на учебните предприятия „Млад предприемач“ в Пловдив. Област Благоевград е представена от седем УТФ,  шест от ПГИ „Иван Илиев“ Благоевград и една от СУ „Св. св. Кирил и Методий“ с. Крупник, общ. Симитли. Ще представим учебно- тренировъчното предприятие за производство на хляб и..

публикувано на 24.04.24 в 08:10

"Събуди деня" с Давид Калпачки

По съвместимост: Служебният премиер пое поста и на министър на външните работи - коментар по темата на дипломата и бивш зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев. Според цифрите на НСИ за първото тримесечие: българите стават по-богати. Общото усещане обаче е, че живота става по-скъп и обедняваме?  Темата за доходите,..

публикувано на 24.04.24 в 05:00

"Сюжети от деня" с Иван Лазов

Политически схватки преди началото на предизборната кампания – коментар на политолога Борислав Ангелов. За военните действия недалеч от границите на България и сигурността на страната ни – капитан първи ранг Васил Данов, член на Атлантическия съвет в България. Как социологическите изследвания могат да повлияят върху отношенията..

публикувано на 23.04.24 в 08:30