Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" на 30 юли

Наздраве! Народното събрание прие единствената мярка, която би намалила протестите. 9% ще е ДДС за виното и бирата по заведения. Е, не очаквайте намаления и на наливната, само се надявам да няма тарикатлъци на настоящата цена, с 20% ДДС, да ѝ сложат..

публикувано на 30.07.20 в 15:01

"Булевард Демокрация" на 27 юли

Не знам дали да чакаме вирусолозите, но след днешния брифинг на премиера мога да прогнозирам, перифразирайки: „Ще коронавирусираме. Ама яката ще коронавирусираме“. Фискалният резерв минава на диета и Борисов ще изтиска мазнинки от него. По..

публикувано на 27.07.20 в 15:04

"Булевард Демокрация" на 24 юли

Сигурно много от вас се вълнуват, че коронавирусът стигна МС, а пробата на премиера се оказва отрицателна. Но, пожелавайки им крепко здраве на всички, независимо дали са управляващи, опозиция или прости електорални единици, друга новина някакси..

публикувано на 24.07.20 в 15:00

"Булевард Демокрация" на 21 юли

Може ли за суджук да те осъдят? Пък макар и условно? „Специализираният наказателен съд осъди бившия депутат от ГЕРБ Живко Мартинов, около когото избухна скандалът „Суджукгейт”, на 2 години условно с 4 години изпитателен срок, предаде БГНЕС...

обновено на 21.07.20 в 15:00

"Булевард Демокрация" на 20 юли

В несигурни времена живеем. Ето, още никой не може да каже кога ще се върне премиерът от Брюксел и колко пари ще докара в нашата мила татковина. Различни медии твърдят, че преговорите не отиват на добре, а Макрон бил ударил по масата, след като..

публикувано на 20.07.20 в 14:51

"Булевард Демокрация" на 16 юли

Държавното управление в момента се крепи на хазартен принцип. Или ще има кабинет, или ще има оставка. Или ще е експертен, или само ще се подменят министрите. А трима от тях вече напускат кабинетите си. Обяснението беше странно – че така се туширало..

публикувано на 16.07.20 в 14:54

"Булевард Демокрация" на 15 юли

Ще падне ли кабинетът „Борисов 3“? Има ли нужда от подобна стъпка? Дискусия в студиото на БНР – Бургас с общинските съветници Бойчо Георгиев (ГЕРБ); Христо Панайотов (БСП); Димитър Найденов (Демократична България) И другите акценти в..

публикувано на 15.07.20 в 14:40

"Булевард Демокрация" на 13 юли

Протестно лято започна. Напук на коронавируси, напук на началото на еврозонното ни бъдеще. Напук на слабия летен сезон. Ситуацията с протестите не е по-различна и от тези срещу кабинета, оглавяван от Орешарски. Едни искат оставки, други казват, че..

публикувано на 13.07.20 в 14:57
Премиерът Бойко Борисов

"Булевард Демокрация" - на 19 юни

Отчитаме нови рекорди при заразените с коронавирус и отхлабваме мерките. Е, последното аз си го измислих, признавам си. Защото то повече няма накъде. Премиерът Борисов благо ни напомни днес да си мием ръцете и да не се паникьосваме. Което е вече..

публикувано на 19.06.20 в 14:53
Дрон

"Булевард Демокрация" - на 18 юни

"Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да прави записи, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с пачки евра“ Извън контекста, думата „евра“ ми е толкова любима, колкото „радиа“ и „видеа“, но не това е въпросът. Думите са на..

публикувано на 18.06.20 в 14:57