Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 11-ТИ АВГУСТ

Лято е и слънцето пълни не само плажовете, но и блести по косата. И ако ще правите селфи на плажа, не забравяйте, че усмивката е задължителният аксесоар за всеки кадър. Летни картини в думи редим и във времето ни за уикенд релакс „Ева в неделя“...

публикувано на 11.08.19 в 10:12

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ СЛЕД 13 ЧАСА:

Оставаме на вълна „Бургас и морето“ с Нели Рангелова. Попдивата се включи в специалния рецитал, посветен на Петя Дубарова. Защо има сантимент към морския град ще чуем от нея.  Ексцентричният Етиен Леви като част от емблематичната група „Трик“ бе..

публикувано на 04.08.19 в 12:45

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 21 ЮЛИ СЛЕД 13 ЧАСА:

Жената с най-мощния глас на планетата според Рекордите на Гинес Смиляна Захариева е специалната ни Ева днес. Пловдивчанката изпя уникалната песен „Излел е Дельо хайдутин“ при специлани условия и постигна невероятните 113.8 децибела. Тя пристига в..

публикувано на 21.07.19 в 12:37

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 7-МИ ЮЛИ

Казват, че очите са огледалото на душата. Но казват също, че нощният сън е най-добрият грим за очите, стига да не сте били на късно парти, тогава не се брои. Ако сте се забавлявали сте били щастливи, какво значение има как изглеждате днес… Всъщност..

публикувано на 07.07.19 в 12:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 30 ЮНИ:

Неделя, ранен обяд, не е твърде топло в последния юнски ден, тъкмо време за лежерна почивка преди делникът брутално да ни повлече. И днес сме се постарали да ви заразим с отпускарски дух и да ви заредим с хубава музика до 15 часа.  Специалната ни Ева е..

публикувано на 30.06.19 в 13:24

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 16-ТИ ЮНИ

Ако сте високи стройни и красиви младежи - не ходете на плажа. Дайте шанс и на другите… Шегата настрана, но слънцето в неделя следобед отново препълни плажовете. „Ева в неделя“ също слага сламената шапка, слънчевите очила и се готви за уикенд..

публикувано на 16.06.19 в 11:53

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 26-ТИ МАЙ

Първият семеен закон на термодинамиката гласи: Щом жената кипне, мъжът се изпарява! За мъже и жени, отношенията между тях, за споделени моменти и екстремни преживявания предстои да си говорим във времето за сладки приказки и уикенд релакс -..

публикувано на 26.05.19 в 09:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 12 МАЙ

Специалната ни Ева днес разбира от журналистика, недвижими имоти, вино и ландшафт. Ирина Генова ни изненада с книга за славни морски истории. Представнето на „Капитаните” е в рамките на двудневния фестивал „Бургас твори”, който се провежда на Флората...

публикувано на 12.05.19 в 12:03

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 28-МИ АПРИЛ

Честито Възкресение Христово! Да е мир и светлина в душите и сърцата ни! Споделен празник ви предлагаме и във времето за сладки приказки и уикенд релакс - „Ева в неделя“. До три следобед в ефира на БНР – Бургас   очаквайте: Цветен..

публикувано на 28.04.19 в 10:13

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 21 АПРИЛ

Магистър-фармацевтът Надя Йорданова е специалната ни Ева днес. Авторката на блога Инфармация и книгата „Как да избираме козметика”  разбива митовете на индустрията за ботокс и лифтинг ефекта на кремовете. На Цветница ви срещаме и с майсторката на бижута..

публикувано на 21.04.19 в 13:20