Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

Гогин представи дебютния си сингъл

Пламен Гогин (Gogin) представи дебютния си сингъл и първи видеоклип "Something". В студиото на БНР Бургас той разказа, че музиката е хоби, което развива паралелно с работата му за американска компания. Развива и своя собствена марка дрехи...

публикувано на 25.03.19 в 15:22

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 17-ТИ МАРТ

Казват, че красотата е в очите на този, който я вижда! А дали вие сте способни да видите вашата? Не забравяйте, че всяка жена е красива, просто някои демонстрират самочувствие, а други – не! За женската природа и как я виждат мъжките очи ще..

публикувано на 17.03.19 в 11:25

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 10-ТИ МАРТ

В деня на прошката, да пречистим душите си и да ги изпълним с мир и любов! Радвайте се на пролетния неделен следобед, има с какво да го захаросаме още и в ефира на БНР – Бургас. Това е времето за сладки приказки и уикенд релакс - „Ева в неделя“...

публикувано на 10.03.19 в 11:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 24-ТИ ФЕВРУАРИ

"Ако ги нямаше жените, всички пари на света не биха означавали нищо", е казал милионерът Аристотел Онасис, а той е имал опит с жени от високата класа. А вие сега се настанете удобно, повече за жени и по-малко за пари, предстои да си говорим днес..

публикувано на 24.02.19 в 09:17

Очаквайте в „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ от 13 – 15 ч.:

Неделното кафе трябва да е леко, с малко мляко и канела и много  добро настроение за щастлив ден! Радвай се, дишай свободно и знай, че всичко е точно така, както трябва да бъде, беше казал някой и е прав! Каним ви да останете през следващите 2 часа с..

публикувано на 17.02.19 в 11:30

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 10-ТИ ФЕВРУАРИ

Две блондинки се разхождат и едната пита другата: - Муцка, какво да му взема на моя за Свети Валентин? - Ми, вземи му джипа! Здравейте в неделя, оставете всички грижи и задачи и бъдете с ефира на БНР – Бургас! Започва времето за сладки..

публикувано на 10.02.19 в 12:30

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 27-МИ ЯНУАРИ

Неделя е, оставете всички задачи и си починете! В ефира на БНР – Бургас започва времето за сладки приказки и уикенд релакс - „Ева в неделя“. До три следобед очаквайте: Коя ще е най-красивата омъжена жена за 2019-та година?..

публикувано на 27.01.19 в 12:38

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 ч:

Някой беше казал, че "най-важното нещо в живота е да му се наслаждавате и да бъдете щастливи. Това е всичко, което има значение." Идеята не е лоша и задължителна за ден като неделя – лежерен, приятен и по домашно му мързелив. Споделете го с нас,..

публикувано на 20.01.19 в 11:32

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 13-ТИ ЯНУАРИ

Мъжете обичали красиви и недостъпни жени…Ами тогава мили дами, гримирайте се и се заключете у вас…И разбира се усилете радиото, започва „Ева в неделя“   - времето за сладки приказки и уикенд релакс, което днес посвещаваме на модата. До три следобед..

публикувано на 13.01.19 в 09:01

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 30-ТИ ДЕКЕМВРИ

Внимавай какво си пожелаваш! Защото може и да се сбъдне…В навечерието на новата година, не забравяйте тази простичка максима, докато редите късметите в новогодишната баница. Образно казано, ще я завъртим и ние във времето за уикенд релакс, с някои..

публикувано на 30.12.18 в 12:49