Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 – 15 Ч.

В неделя ранен следобед има време за различни сценарий – дано не сте оставили пазаруването за Коледа за последния момент, лудница е по магазините! Няма нищо по - хубаво от спокойна обстановка - чаша мляко с кафе и любима книга, на топло в леглото..

публикувано на 23.12.18 в 11:44

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 16-ТИ ДЕКЕМВРИ

Жив корал - това е цветът на 2019 г. Той е определен на базата на актуални социални, икономически и природни явления. Жизнерадостният коралов нюанс със златист оттенък ще ни кара да бъдем оптимисти, смятат специалистите. Но, докато дойде ред за..

публикувано на 16.12.18 в 09:41

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 – 15 Ч.

Какво по – хубаво от това да си направиш чаша ароматен чай с резенче лимон, да добавиш курабийки с канела и джинджифил и да намериш време за почивка в неделния ден! Важно е да не забравяме, че радостта е в малките неща, които пък са в основата на..

публикувано на 09.12.18 в 12:44

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 25-ТИ НОЕМВРИ

По-голямата част от всеки разговор са клюки и този факт не зависи от пола: мъжете са склонни да клюкарстват точно толкова, колкото и жените. Учените са изчислили, че 80% от нашите разговори са просто клюки и обмен на информация за приятели и..

публикувано на 25.11.18 в 09:33

ОЧАКВАЙТЕ В ПРЕДАВАНЕТО "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Някой беше казал, че нищо не се случва, освен ако преди това не е било мечта! Е, ако сте мечтали за прекрасна неделя – направете си ароматен чай и му добавете пръчица канела, опечете меденки и ги залейте с шоколадова глазура, сложете си топли..

обновено на 18.11.18 в 10:37

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 11-ТИ НОЕМВРИ

Почитаме Свети Мина, като закрилник на семейството днес. Уютно да ви е в неделя, сладки приказки предлагаме и в ефира на БНР Бургас. Това е времето за уикенд релакс „Ева в неделя“. До три следобед днес очаквайте: С уникален моден календар..

публикувано на 11.11.18 в 12:30

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 28-МИ ОКТОМВРИ

Нюансите на есента – от слънчево жълто до топло червено прегръщаме в неделния следобед, добре отпочинали, след по-дългата с един час нощ…И докато от кухнята уютно се носи неделен аромат на кифлички, в сладки приказки предлагаме и в ефира на БНР..

публикувано на 28.10.18 в 09:50

ОЧАКВАЙТЕ В ПРЕДАВАНЕТО "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Мислете си за хубави неща днес. Накрая всичко се подрежда, както е писано. Неделята носи очарованието на ден, който трябва да мирише на ароматен чай, вкусен кекс и печени кестени. Порадвайте му се, намерете време за приятно изживяване и отделете внимание на..

обновено на 21.10.18 в 11:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 14-ТИ ОКТОМВРИ

На Петковден се месят и колаци, като най-големият от тях се нарича на св. Петка. Често и на имениците днес! А цветовете на неделята в сладки приказки събираме и в ефира на БНР Бургас от един до три следобед. Това е времето за уикенд релакс „Ева в..

публикувано на 14.10.18 в 12:10

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 30-ТИ СЕПТЕМВРИ

Както казва голямата Коко Шанел: „Модата отминава, стилът остава“…Така изпратихме лятото, днес изпращаме септември, но сме запазили слънцето в себе си,   има ли значение каква е прогнозата за времето? Цветовете на неделята в сладки приказки..

публикувано на 30.09.18 в 12:00