Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 23-ТИ СЕПТЕМВРИ

„Дизайнерите искат от мен да се обличам като Пролетта, във вълнисти, бухнали тоалети. А аз не се чувствам като Пролет. Чувствам се като топла, червена Есен.", казва великата Мерилин Монро. Честита ни първа есен и както казва една друга..

публикувано на 23.09.18 в 11:37

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 ч:

Здравейте в поредната септемврийска неделя. Време е за релакс и сладки приказки! Това е ден, в който трябва да успеете качествено да си починете -  вижте се с приятели, направете нещо различно, помързелувайте. А ако случайно ви се струва, че всичко..

публикувано на 16.09.18 в 10:41

Йоана - талантлива, усмихната и решена да успее в музиката

Йоана е лъчезарно момиче на 22 години, което мечтае да се развива в музиката. Тя е от Монтана, в момента учи поп и джаз пеене в Нов български университет и мечтае сама да прави песните си. Нейната звезда изгря по време на петия сезон на музикалния..

публикувано на 09.09.18 в 20:34

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 – 15 Ч.:

Скоро приятел ме посъветва, че понякога е нужно просто да смениш обстановката, за да почувстваш колко много си заслужава да живееш пълноценно. Неделята е точно за това, сменете обстановката! Опитайте нещо ново, отидете на място,..

обновено на 09.09.18 в 10:33

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 26-ТИ АВГУСТ

Най лесно си ПЛАНИРАМ лятната отпуска... Началника ми казва КОГА, а жената КЪДЕ...А където и да се намирате вие, в неделния следобед, независимо дали сте отпускари или ви чака работа, останете с нас във времето за уикенд релакс, защото започва „Ева..

публикувано на 26.08.18 в 12:25

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 ч:

Наскоро в социалните мрежи ми попадна един цитат – „Много хора все още не са се научили, че една от основните цели на живота е, да му се насладиш." Не помня на кого е, но съгласете се има много истина в него! Насладете се на днешния ден, където и..

публикувано на 19.08.18 в 10:18

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 12-ТИ АВГУСТ:

Август е и всички пътища водят към плажа….През следващите два часа обаче не ви трябват   чадър и слънчеви очила, а само няколко бучки лед в питието и честотите на БНР Бургас. Започва времето за уикенд релакс, с любопитен привкус и дъх на море –..

публикувано на 12.08.18 в 12:06

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 29-ТИ ЮЛИ

Очаквайте неочакваното в неделния следобед…Все някъде има пътища, които водят до слънчев плаж, но и все някъде вали…От където и да ни слушате обаче, дали от сухо или мокро място, настанете се удобно, защото ни предстоят два часа сладки клюки и..

публикувано на 29.07.18 в 10:52

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 22-ТИ ЮЛИ

Лято е, морето кипи от плажуващи, а бронзовият тен е на промоция! Свежа атмосфера, против слънчасване при предлагаме във времето за уикенд релакс „Ева в неделя“ – предаването за сладки клюки с интересни събеседници. В днешното ни издание..

публикувано на 22.07.18 в 12:26

Очаквайте в предаването "Ева в неделя" от 13 до 15 ч.

Светът продължава да е футбол! В интернет пространство има интересно уточнение от фен на играта: „Момичета трябва да знаете, че – голмайстор е едно, а гол майстор е съвсем друго!“ Спокойно дами, последният няма да ви е необходим, за да се..

публикувано на 08.07.18 в 12:28