Общо 20 с дрога заловиха на Спирит-а

    Още 12 души са задържани с наркотици от охраната на «Spirit of Burgas” снощи, съобщиха от полицията. 9 от младежите са хванати с марихуана, а трима - с по-тежка дрога.  Около 21.00 ч. снощи при осъществяване на пропускателния режим на фестивала на..

публикувано на 29.07.13 в 10:21

Протестиращи „погребаха“ прокурора Ситнилски

    Районът около Висшия съдебен съвет е облепен с некролопзи със снимката на Камен Ситнилски, срещу чийто избор граждани протестират близо месец. На некролога пише „Спомен за съдебната система”. Обяснението е че на 25 юли се навършват 40 дни, откакто..

публикувано на 26.07.13 в 09:47

Скандал за пролог на SPIRIT of Burgas

Протест под наслов „Спирит ъф Бургас 2012 - искаме си парите“ се организира утре преди началото на поредното издание на музикалния фестивал. Поводът е неуредени финансови взаимоотношения от миналото лято. /чуйте в звуковия файл репортаж на Мариян..

публикувано на 26.07.13 в 09:22

Подгрейте за “Spirit of Burgas” в музикалната линия „Горещ пясък“ на радио Бургас

      Слънчево и горещо ще бъде в музикалната линия на радио Бургас – „Горещ пясък“ този петък, защото ден преди откриването на ‚Spirit of Burgas” ще подгреете с част от световните звезди , които ще участват на сцените на фестивала и ще ви представим..

публикувано на 25.07.13 в 16:16

Опожариха яхти в Несебър

    Четири яхти са изгорели при пожар в Несебър, съобщиха от полицията в Бургас. Инцидентът е станал на яхтеното пристанище "Национална ветроходна база". Четирите моторни яхти били на петдесетина метра източно от централния портал и фургона на пазача...

публикувано на 25.07.13 в 15:12

Орешарски: "Правовата държава, върховенството на Конституцията и закона не подлежат на ревизия"

Необходим е консенсус за намиране на изход от кризата, за възстановяване на държавността, справедливостта и развитието на България. Решени сме да търсим обществено съгласие и диалог за постигането на тези цели, Това се посочва в изявление на..

публикувано на 25.07.13 в 11:22

И Бургас се отчете с нов протест

    Двайсетина души се събраха снощи на поредния протест пред сградата на общината в Бургас. Недоволните от управлението в страната отново настояваха за оставка, но не и преди да бъде приет нов изборен кодекс. Без напрежение и с познатите послания за..

публикувано на 25.07.13 в 08:47

Плевнелиев: Няма цел, която да оправдава насилието

„Протестите, на които сме свидетели през последните 40 дни, и начинът, по който протичат, показват как българското гражданско общество може да отстоява демократичните ценности, включително и по време на криза. Затова снощи се обърнах с призив да бъде..

публикувано на 24.07.13 в 17:06

Майстор на аерографа демонстрира изкуството си

    Въздух под налягане може да придобие съвсем друг смисъл, ако е в ръцете на правилния човек. Георги Лещаров от Панагюрище, например, го използва за да твори. Аерографията е сравнително нов метод на рисуване, който Лещаров представи в Бургас снощи,..

публикувано на 24.07.13 в 16:03

Малките грации отново ще се надпреварват в Бургас

  Четвъртото издание на международния турнир "Морски грации 2013" ще събере в зала "Младост" в Бургас рекорден брой участнички. От 25 до 28 юли за призовете ще спорят представителки на 24 спортни клуба, 14 от които от чужбина. Любителите на художествената..

публикувано на 24.07.13 в 15:44