Предавания


Победителят от Х фактор пуска нова песен

Спомняте ли си симпатичното момче, което се яви на Х фактор с рок предпочитанията си и показа фантастичен глас, който му донесе победата в шоуто? 23-годишният Славин Славчев сега работи върху втората си песен, която съвсем скоро ще се завърти по..

публикувано на 22.08.15 в 09:24

Мина от „Петте сезона“ става водеща на новини

Мина и Цани от група „Петте сезона“ са заедно както на сцената, така и в живота. В родния град ги върна големия концерт на техния откривател Стефан Диомов, но разбрахме, че Мина Пенкова, която завърши журналистика, бърза да се върне в София,..

публикувано на 22.08.15 в 09:22

DJ Таркан хареса бургаска певица

Красива бургазлийка на една сцена с хитовия DJ Таркан.  Сюжетът като на кино и сбъдната мечта за певицата Nelita се развива в курорта Слънчев бряг. Ако не я познавате като Нелита, със сигурност сте я чували като Нели Вакъфова. Тя е един от..

публикувано на 22.08.15 в 09:16

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 23 АВГУСТ:

Певицата и любимка на публиката Тони Димитрова за удостояването й с авторитетния приз „Почетен гражданин на Бургас”.  Бургазлийката връщаме назад в миналото със сладки детски спомени, забъркани с магията на Бургас.  Как се снима съвременно българско..

публикувано на 21.08.15 в 15:02

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 16 АВГУСТ:

-Новата „Мис Бургас“ 2015 Габриела Пеева, която бе избрана в петък вечер, е специалната ни Ева. Ще чуем още дизайнерът на конкурса Мария Диомова. Водещата Ива Екимова ще сподели спомени за детството в Бургас и една съкровена история за концерта на Роби..

публикувано на 16.08.15 в 13:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 9 АВГУСТ:

Бургас ври и кипи! Денем и нощем улиците са пълни с хора. В рамките на два дни градът стана епицентър на няколко събития. За меломаните беше Spirit of Burgas. Над 30 хиляди ще запомнят срещата с Роби Уилямс, който дойде и показа що е то истинска звезда в..

публикувано на 09.08.15 в 12:15

Съборът в Копривщица отбелязва 50-годишен юбилей

Този уикенд предстои дългоочакваната кулминация на фолклорните събори – националния събор в Копривщица , който е събирателен и представителен в национален план за всички пазители и изпълнители на народни песни, мелодии, хора, обичаи и словесен фолклор..

публикувано на 05.08.15 в 15:00

ОЧАКВАЙТЕ „ЕВА В НЕДЕЛЯ” НА 12 ЮЛИ:

-Акрилни цветя и камъни в маникюра за лято 2015 представяме с найл дизайнера Ирена Иванова, посветена в модното изкуството на красивите ръце в Китай -Стефан Диомов събира любимите си звезди за юбилеен концерт на Летния театър...

публикувано на 11.07.15 в 22:25

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 05 ЮЛИ:

Дизайнерката на бижута от естествени цветя Миглена Петрова е специалната ни Ева днес. От нея ще разбрем как розите и теменужките от градината се превръщат в обици и колиета уникати  Жената или колата-с този въпрос провокирахме участниците в..

публикувано на 04.07.15 в 14:43

Очаквайте в „Ева в неделя“ на 21 юни

Детелина Бакалова ще ни сподели емоции след финала на MRS  PLANET 2015, чийто домакин тази година е Созопол. Какво провокира бургазлийката, която се занимава с недвижими имоти, да се включи международния конкурс за най-красива омъжена дама ще разберем..

публикувано на 20.06.15 в 16:06

Очаквайте в "Ева в неделя"

Шефка ли е Тони Димитрова на бургаска музикална мафия и изрекла ли е Петя Буюклиева скандалната квалификация-всичко за спора между двете звезди в „Ева в неделя”.  Ще ви разкажем и кои са най-големите съдебни битки в родния шоубизнес. Огнени ветрила и..

публикувано на 14.06.15 в 10:48

Джаро става брачен консултант в новия сериал „Връзки“

Михаил Билалов влиза в ролята на бивш патоанатом, който се е преквалифицирал в брачен консултант в новия сериал „Връзки“. Голямо модерно семейство с много тайни интриги е във  фокуса на първата градска комедия с елементи на драма."Прости решения за..

публикувано на 04.06.15 в 15:51

Този уикенд – на празник и откриване на сезона в Китен – нашата дестинация в предаването „Виа Понтика“

С празника на града и отбелязването на десетата годишнина от обявяването на Китен за град ще стартира официално и летният сезон в курорта. Това е нашето предложение в рубриката „Дестинации“ на предаването за туризъм „Виа Понтика“ , защото ви..

публикувано на 04.06.15 в 13:07

Очаквайте „Ева в неделя“ на 31 май

Бургазлията Михаил Билалов разказва за новия сериал „Връзки”. Той е брачен консултант, а Яна Маринова в ролята на сексоложка изкушава женения му герой. И още - първият победител от Биг Брадър Здравко Василев споделя удоволствието да снимаш морски..

публикувано на 29.05.15 в 17:47

С „Виа Понтика“ в община Несебър и подготовката за новия летен сезон

На кафе с усмивка, музика и специален гост – в съботното утро на радио Бургас и предаването за туризъм , което ще ви представи подготовката за новия летен сезон в Несебър със зам.кмета на общината Лазар Япаджиев. След успешно..

публикувано на 27.05.15 в 15:58