Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 16-ТИ ЮНИ

Ако сте високи стройни и красиви младежи - не ходете на плажа. Дайте шанс и на другите…

Шегата настрана, но слънцето в неделя следобед отново препълни плажовете. „Ева в неделя“ също слага сламената шапка, слънчевите очила и се готви за уикенд релакс. Ето какво сме ви приготвили до три следобед в ефира на БНР – Бургас :

Специалната ни „Ева“ днес е Веселина Господинова – темпераментна и винаги усмихната, актрисата четвърто поколение е наследила много от таланта на своя баща – големият Кирил Господинов – Башмайстора.

В модната ни рубрика „Дрескод“ ще се разходим до Франция, за да научим от къде идва пословичният чар на французойките. 

В минутите след 14.00 ч. идва „Време за мъже“. Срещаме ви с момчетата от „Куци мерки“ – защо френските канадци от Монреал свирят български фолклор, разказва основателят на групата Етиен Льо Бел.

Гери Турийска ни разказва своята лятна приказка. Създателката на литературния проект „Пощенска кутия за приказки“ се оказа, че си има райско кътче в Странджа, където е всяко лято със съпруга си Ясен Козев.

Горещи клюки и хороскоп очаквайте още в срещата ни днес.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Булевард Демокрация" на 19 април

Темите в предаването днес: На 22 април предстои заседание на Светия Синод, на което трябва да се направи нов списък с достоизбираеми епископи, кандидати за сливенски митрополит. Сдружение „Православен зов“ разпространи позицията до медиите относно избора, в което сигнализира, че има опасност епископ Йеротей да не попадне в списъка. Председателят..

публикувано на 19.04.24 в 14:23

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 19 АПРИЛ:

Всеки ден единствената ни среща е тази с Живота. Всичко друго може да почака. Добро утро в петък! Делникът идва с очакване за прекрасни мигове и среща с приятели. Екипът ни днес – звукорежисьор е Теодора Кралева, новините представя Александра Маркарян, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа: -..

публикувано на 19.04.24 в 06:30

"Булевард Демокрация" на 18 април

Темите в предаването днес: По-строги правила за електрически тротинетки в Бургас предлагат група общински съветници от Постоянната комисия по транспорт. Акцентът на този път пада върху намаляване на скоростта и санкции за неправилно паркирани. Репортаж на Елена Димитрова. В Бургас вече се прилага отдалечено предоставяне на здравна..

публикувано на 18.04.24 в 14:24

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 18 АПРИЛ:

Здравейте в четвъртък! Без действие, всяка мечта си остава просто хубава мисъл, затова днес бъде активни и сбъдвайте желанията си! Добро утро, да започнем делника с усмивка и добро настроение, нищо че прогнозата е, че ще вали. Екипът ни днес – звукорежисьор е Ваня Желева, новини представя Петя Михова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в..

публикувано на 18.04.24 в 06:30

Булевард "Демокрация" на 17-ти април

За едни изненадваща, а за други очаквана е оставката на земеделския министър Кирил Вътев. Как реагират зърнопроизводителите, какъв трябва да е наследника му и как се отразяват климатичните аномалии на посевите. С тази тема стартираме предаването, а събеседник е председателят на регионалния съюз на зърнопроизводителите Николай Киров. Ще продължим във..

публикувано на 17.04.24 в 14:50

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 17 АПРИЛ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 17 АПРИЛ! Тази пролет, такова прекрасно лято никога не сме имали. Но палачинката се обръща и сряда идва с жълт код. Добро утро на 17-ти април! Следим най-важното и освежаваме делника в ефира на БНР – Бургас. Ето какво ви предлагаме във времето до 10.00 ч. Избори 2 в 1 за Европейски парламент и Народно..

публикувано на 17.04.24 в 07:00

Булевард Демокрация на 16-ти април

Оказва се успехът и на този летен сезон е под въпрос, сега заради липсата на достатъчно кадри, които да го обезпечат. Темата е водеща в предаването ни и започваме с нея. Ще продължим с режима за платеното паркиране в Бургас. Предложението на общината е зелената зона да стане целогодишна, а да отпадне така наречената хибридна зона . В Поморие се проведе..

публикувано на 16.04.24 в 14:50