Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кошмарен трафик на прибиране от Южното Черноморие в неделния ден

Снимка: Ивайло Пеев

Тежък трафик на път от Южното Черноморие. Два пътни инцидента предизвикаха километрични задръствания и извервиха шофьорите през целия следобед.

Два автомобила са се ударили край Черноморец на главния път Созопол -Бургас. Няма пострадали хора. Колите са издърпани в страни. От инцидента са настъпили само материални щети, но той стана причина движението от 14 до 20 км да се регулира от „Пътна полиция“. Задръстванията към 18.30 часа започваха още от изхода на Созопол.

В ранния следобед друг инцидент затрудни движението по пътя Черноморец – Крайморие при разклона за Атия. Джип, теглещ на колесар лодка, се обърна и предизвика тапа. Заради засиления трафик при двете произшествия като алтернативен в момента се ползва маршрута през село Ясна поляна. Полицейски патрули пренасочват движението, за да не се натоварва допълнително трафика. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

14 години затвор за убийство на младеж на пътя в Крушаре

Върховния касационен съд потвърди присъдата от 14-години затвор за Хюсеин Хюсменов, причинил смъртта на 19-годишния Петър Досев при автомобилна гонка в село Крушаре през ноември 2021 година. Съдът отне завинаги шофьорската му книжка.  До инцидента се стига, след скандал за момиче в социалните мрежи и уговорка двамата да се видят на следващия ден в село..

публикувано на 17.04.24 в 14:10

Дни на отворените врати в Районния съд в Бургас

Ученици, посланици на Европейския парламент от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Кольо Фичето“ и бъдещи съдебни администратори от паралелката „Съдебна администрация“ в Средно училище „Йордан Йовков“ посетиха бургаския районен съд в Деня на българската Конституция и юрист. С тази инициатива съдът стартира Дните си на..

публикувано на 17.04.24 в 13:22
Снимката е илюстративна

Кола блъсна жена на пешеходна пътека в Поморие

Кола блъсна 40-годишна жена на пешеходна пътека в Поморие, съобщават от полицията.  Инцидентът е станал пред детска градина „Веселушко“ вчера на обяд.   Шофьорът е на 53 години от Пловдив. Той е отнел предимството на пешеходката.  Пострадалата се отървала само с натъртване на лявото бедро. Прегледана е и освободена за домашно лечение

публикувано на 17.04.24 в 09:35

Върнаха делото за смъртта на четирима души, загинали при катастрофа в Сливен

Окръжният съд в Сливен върна делото за катастрофата, при която миналата година в ранните сутрешни часове на Гергьовден бяха пометени и убити от джип четирима мъже, возещи се в каруца без светлинни обозначения. Причината за връщането в досъдебна фаза е, че прокуратурата не е уведомила част от роднините за започналото разследване и други законови..

публикувано на 16.04.24 в 14:49

Задържаха мъж, произвеждал наркотици в дома си

Мъж на 34 години е задържан за производство на наркотици, съобщават от полицията. Служители на полицията са претърсили дома му на ул. "Оборище" в Бургас. Там са открити  четири полиетиленови плика и пластмасова бутилка, съдържащи метамфетамин с общо тегло около 150 гр., много прекурсори и материали, служещи за производство на наркотика.  Иззети са..

публикувано на 16.04.24 в 11:44
Снимката е илюстративна.

Дете пострада с електрическа тротинетка в Бургас

14-годишно момче пострада при инцидент с електрическа тротинетка, съобщават от полицията. В района на  кръстовището между бургаските улици "Зора" и "Цар Иван Владислав", предвижвайки се с тротинетката, детето не е  пропуснало правомерно движещия се от дясната му страна автомобил, управляван от 34 годишен шофьор.  Момчето е със счупена дясна ключица,..

публикувано на 16.04.24 в 11:11

Шофьор е задържан с 2.13 промила и кокаин край кв. Ветрен

23-годишен бургазлия е задържан за шофиране след употреба на алкохол и наркотици, съобщиха от полицията. Той е спрян за проверка в района на квартал Ветрен. Установено е, че той е шофирал с 2.13 промила алкохол в кръвта и след употреба на кокаин.  Автомобилът е иззет по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

публикувано на 15.04.24 в 09:18