Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 9-ТИ ФЕВРУАРИ

И най-красивите рокли се носят, за да бъдат съблечени!


Въпреки това, носете красивите си рокли, носете си и новите дрехи, уикенд е и време за „Ева в внеделя“, времето за релакс и споделена красота.

Днес ви срещаме с три дами, които ще изиграят важна роля в тазгодишното издание на „Мисис Бургас“. Конкурсът ще се включи и подкрепи националната кампания на Фондация „Искам бебе“. За трудния път към детските усмивки разказват две от финалистките на миналогодишното издание на „Мисис Бургас“.

Повече розово и по-малко дантели, сред тенденциите при абитуриентските тоалети за тази година. Какво включва в новата си колекция официаллни облекла, разказва дизайнерът Мария Диомова.

Пътуваме до Китай, но само виртуално, заедно с Влади Ампов – Графа. Точно преди опасността от коронавируса, той се завърна от дълго пътешествие до азиатската страна, успя да отскочи и до Токио.

В минутите за мода ще се поразходим по червения килим но без да минаваме океана. Оставаме на континента за да видим как звездите дефилираха на филмовите награди Бафта.

Горещи клюки и хороскоп очаквайте още в срещата ни днес.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 14 Ч:

Днес е 24 май, най - българският празник! В деня на буквите, азбуката, писмеността и светите братя Кирил и Методий, време е за национална гордост, за историческа памет и поздрав към учителите, учениците, културните дейци! В срещата ни днес "Ева в неделя" ще ни гостува абитуриентката Теодора Мудева, Мис България 2018. Тя завърши с отличие..

публикувано на 24.05.20 в 11:58

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 22- ри май

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа: Петъкът не е като другите дни. И кафето е по –сладко и светофарът свети зелено, а щастието на човек се крие в малките неща! Най-сладкото е за онези от вас, които работихте усилено през цялата седмица и сега напълно оправдано очаквате лекия мързел през задаващия се дълъг уикенд. Предпразнично и свежо..

публикувано на 22.05.20 в 06:44

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 21- ви май

Какво по-хубаво от това празнично начало на четвъртък… Днес православната църква почита паметта на Св. Константин и Елена. Честито на имениците! 21 май е свързан и с Дионисиевите мистерии, които почитат възраждането на природата, огнените танци на нестинарите, магическите пророчества и лечебна сила. А докато ние търсим магични начини за..

публикувано на 21.05.20 в 06:50

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 20- ти май

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа: Докато ясли и детски градини се готвят да отворят, идва краят на учебната година, когато родителите ще разберат какви оценки са получилии... Може и да не ви е до шеги в кризата, но само с чувство за хумор можем да повдигнем духа си. Дано са добри и новините, които се задават в сряда. За вашата..

публикувано на 20.05.20 в 06:45

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 19- ти май

Заедно сме, макар и на дистанция. Животът продължава обичайния си делничен ритъм, макар и с една идея по-различен, с дезинфектант и маска в джоба - новото нормално. Добро утро във вторник, старо като света се оказа само кафето, чиито аромат се носи по все още празните утринни бургаски улици! Свежо събуждане и най-актуалното от деня..

публикувано на 19.05.20 в 06:49

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 18- ти май

Време е за ново начало,   честит ни понеделник! Новата седмица идва с изненадващо много новости – отварят МОЛ-овете, градският транспорт влиза в редовен график, на път са детските градини да приемат най-малките, а на абитуриентите им разрешиха празник на малки групички! С ясното съзнание, че опасността не е отминала все пак приемаме, че..

публикувано на 18.05.20 в 06:55

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 17 МАЙ ОТ 13 ДО 14 ЧАСА:

Актрисата Гергана Стоянова, която нашумя с ролята си на д-р Поли Грънчарова от сериала "Откраднат живот", пробива първо с гласа си. С гласа на бургазлийката на български език говорят Никол Кидман във филма „Австралия“, Даян Лейн в „Нощи в Роданте“, Уйнона Райдер в „Есен в Ню Йорк“, инспектор Кейт Бекет от сериала „Касъл“, а в последната версия на..

публикувано на 17.05.20 в 12:04