Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 16 ФЕВРУАРИ:

Снимка: личен архив

Силвия Кацарова е специалната ни Ева днес. Град дамата на българската поп музика обикаля страната с музикалния спектакъл „Мой сън…“, който представя автобиографичната й книга. Какво откровено сподели певицата за тежките и светлите моменти по пътя си-чуйте след 13 часа.

Защо не престава да търси пътеводната светлина на фаровете ще разберем от морското момиче Бела Бенова, която навъртя 13 000 км на колело, за да снима най-интересните фарове по крайбрежието на Европа.

Верни на максимата, че красотата може да се спаси света, но ще го направи едно много по-приятно място, днес след 14 часа сме поканили цели две красавици с корони. Поводът е предстоящото издание на конкурса „Мисис Бургас“, а Мая Великова и Ирeна Бадалова, носителки на титли от минали издания ще поощрят жените със семейство, професия и самочувствие да се включат в събитието през април.

В рубриката ни „Дрескод“ днес оценяваме най-стилните актриси на „Оскарите“, но няма да пропуснем и модните гафове на червения килим.

Горещи клюки и страхотна музика обещаваме още в минутите до 15 часа. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 23 АПРИЛ!

Дойде това време, което всеки усеща според собствените си разбирания. Едни вече се опитват да носят къщи гащи, защото един път като е станало почти 30 градуса и вече няма връщане назад, други се уплашиха от прогнозите и върнаха зимните якета и шапките, а сутринта в автобуса бяха пуснали и парното. Стартираме с 13 градуса. Добро утро във вторник!..

обновено на 23.04.24 в 07:13

"Булевард Демокрация" на 22 април

Темите в предаването: "Възраждане" е готово с листата за парламентарните избори, които влизат в бургаската листа, ще чуем от Калина Енчева. Има ли случаи на коклюш в Бургас, колко са и има ли карантина за учениците, интервю на Нина Рангелова с д-р Мирослава Киселкова от РЗИ. Ще спрат ли археологическите..

публикувано на 22.04.24 в 14:30

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 22 АПРИЛ!

И обеща Бог, че на всеки ъгъл ще има спокойни понеделници... И направи Земята кръгла... Добро утро в понеделник! Надяваме се все пак спокоен и успешен, защото днес отбелязваме Деня на Земята – 22 април, който се превърна в най-големия нерелигиозен празник в света, отбелязван от над половин милиард души. На добър час в новата седмица,..

публикувано на 22.04.24 в 06:58

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

Отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Ваня Желева, водещ е  Стефка Бакърджиева.  В предаването ни днес: -  В рубриката "Мисия Добро" ще ви разкажем за благотворителната кампания „Купи и дари“, която организират..

публикувано на 21.04.24 в 15:00

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 21 АПРИЛ!

На вълните на БНР-Бургас в хладната априлска неделя се носим лежерно и по домашни пантофи. Затова пък сме ви приготвили много цветни събеседници с интересни тези за нещата от живота и пътя към щастието.  Как икономиката и политиката определят модела за красота разказваме заедно с психолога Ани Владимирова, която наскоро бе гост в събитие,..

обновено на 21.04.24 в 10:35

Мюзик Пойнт тази седмица: На тежка ротация в музикален план

Taylor Swift – Тhe Tortured Poets Department Несъмнено изданието на седмица е новият албум на Taylor Swift. Toва е първият й албум с нова музика от 2022 г., когато тя пусна спечелилата Grammy компилация Midnights. Tема в The Tortured Poets Department е „разбито сърце“ и феновете все още гледат под лупа в търсене на намеци от Taylor спрямо бившите й..

публикувано на 21.04.24 в 10:20

"Ден до пладне" на 20 април

Темите в предаването,с които обобщаваме седмицата : Защо "Зелено движение" напуска ПП-ДБ? За или против оставката на земеделския министър, ще чуем председателя  на зърнопроизводителите в бургаски регион Николай Киров. 18 общини и 9 болници са част от стратегията за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточен..

публикувано на 20.04.24 в 09:00