Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

През нощта ще асфалтират кръговото до" Мираж"

Снимка: Община Бургас

Ново асфалтово покритие на кръгово кръстовище бул. "Стефан Стамболов" и бул. "Никола Петков" ще бъде направено  при хотел "Мираж".Община Бургас съобщава, че ще се наложи неговото пълно затваряне от днес до вторник, 22-26 май. Това ще се случи  в часовете от 21.00 до 06.30! На строителната фирма е възложено да работи нощем, за да има минимален дискомфорт за градското движение.

 Кръговото кръстовище се затваря:

- За движещите се МПС от бул. "Демокрация" и ул. "Струга" затваряне ще се осъществи при ул. "Св. Пантелеймон Лечител", като се допуска само навлизане в посока  ул. "Св. Пантелеймон Лечител" към к-с "Зорница". /схема 1/.

- За движещите се МПС от к-с "Славейков" затварянето ще се осъществи при кръстовище бул. "Тракия" и бул. "Стефан Стамболов", като се забранява завиване надясно към кръговото кръстовище и се допуска ляв завой от бул. "Тракия" по бул. "Стефан Стамболов", посока кръгово кръстовище при "ВХТИ". За идващите от кръгово кръстовище при "ВХТИ" се допуска само десен завой от бул. "Стефан Стамболов" към бул. "Тракия". /схема 2/.

- За движещите се МПС по ул. "Георги Минков" затварянето ще се осъществи при хотел "Мираж", като идващите МПС ще имат възможност да извършват обратен завой и достъп до прилежащите сгради. /схема 3/.

- За движещите се МПС от бул. "Никола Петков" към кръгово кръстовище "Мираж" затварянето ще се осъществи при светофарно регулираното кръстовището с ул. "Петко Загорски". /схема 4 и схема 5/.

* Призоваваме водачите да се съобразяват с въведената временна организация на движение и да използват следните обходни маршрути:

- За движещите се МПС от бул. "Демокрация" и ул. "Струга" движението ще се осъществява през бул. "Стефан Стамболов" - ул. "Св. Пантелеймон Лечител" - к-с "Зорница" - бул. "Никола Петков" -  ул. "Атанасовско езеро" и ул. "Петко Загорски".

- За движещите се МПС от бул. "Тракия" движението ще се осъществява през бул. "Тракия" - ул. "Яни Попов" - ул. "Лазар Маджаров" - бул. "Стефан Стамболов".

- За  движещите се МПС от бул. "Никола Петков" движението ще се осъществява през бул. "Никола Петков" - ул. "Атанасовско езеро" - бул. "Димитър Димов" и  бул. "Никола Петков" - ул. "Петко Загорски" - ул. "Транспортна".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Община Болярово ще подпомогне финансово своите абитуриенти

Общинският съвет в Болярово единодушно утвърдени докладите на шестте читалища в общината, отчетите за състоянието на общинската собственост и резултатите от нейното управление през миналата година. Общината ще изпрати тържествено своите 13 абитуриенти на 23 май. По предложение на кмета Христо Христов съветниците разрешиха от общинския бюджет да..

обновено на 25.04.24 в 16:08

Безплатни извънредни курсове ще има в Бургас в нощта срещу Великден

На Великден в нощта на 4 срещу 5 май, ОП "Бургасбус" ще осигури безплатни извънредни курсове. Автобусите ще се движат по линии Б11 и Б12 с часове на тръгване от начална спирка в 00:30. Линиите обслужват основните спирки в комплексите „Изгрев“, „Славейков“ и „Меден рудник“, както и спирки на възлови места в града – УМБАЛ, бул. „Демокрация“, ул...

публикувано на 25.04.24 в 13:10

В началото на юни „Алеф” награждава победителите в литературния конкурс

Стойността на човешкия живот и цената, която нашите предци са били готови да платят за неговото спасяване по време на Холокоста отвори врати към знанията и въображението на над 300 младежи от България, Израел, Германия, Румъния, Австрия, Унгария, Украйна, Словакия, Полша, Испания, Франция и Латвия. Единадесетият Международен литературен ученически..

публикувано на 25.04.24 в 11:37

Започва реденето на паважна настилка по ул. „Доктор Нидер“

Инспекция на ремонтните работи по ул. „Доктор Нидер“ направи к метът Димитър Николов и инж. Чанка Коралска, информират от Община Бургас. Там ВиК постави нови тръби, а след тях минаха и други оператори на подземни мрежи. Възложена е работа по изграждане на тротоари и отводнителна система. От понеделник ще започне нареждане на паважна настилка по ул...

публикувано на 25.04.24 в 11:17

Улица "Патриарх Евтимий" в Бургас ще бъде ремонтирана

Предстои пълното обновяване на улица “Патриарх Евтимий” в Бургас, съобщи кметът Димитър Николов. Ремонтът започва след Великденските празници. Получено е одобрение от институциите. Финансирането е от  Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Предстои цялостна интервенция с подмяна на водопровода и канализацията, изграждане на..

публикувано на 25.04.24 в 08:37

Променят времетраенето на светофарите в Айтос

От днес в 10 часа влизат сила промените в светофарната уредба на кръговото в Айтос, съобщават от общината. Във връзка със сигнали на граждани за светофарната уредба на кръговото кръстовище на ул. "Славянска", ул. "Хаджи Димитър" и ул. "Гарова" в град Айтос, ще бъдат променени І, ІІ и ІІІ циклограми на пешеходния поток и завиващите на дясно в едно и..

публикувано на 25.04.24 в 07:21

Ето къде няма да има ток днес

Поради извършване на ремонтни дейности по електросъоръженията днес от 09:00 ч до 13:00 ч без ток ще бъдат клиентите от гр. Поморие, ул. "Европа" № 37, 39, 40, 42, 43, ул. "Крайбрежна" № 73, 81, ул. "Огоста" № 3, 4, 5, ул. "Тимок" № 14, 20, 24, 26, 35, ул. "Тутхон" № 1. Без захранване ще бъдат и хората в гр. Средец, бл. АПК вх. 4 от 9 до 17 часа. Със..

публикувано на 25.04.24 в 07:13