ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 5 - ти февруари

Снимка: „Етюд-и-те на София“

Знаете ли какво прави Ивет Лалова, когато изпусне автобуса?

Чака го на следващата спирка…

Вие обаче не си го причинявайте в дъждовната сряда сутрин, бързайте бавно, за да не пропуснете най-хубавото от 5-ти февруари. Добро утро и свежо събуждане обещаваме от ефира на БНР Бургас! Ето и акцентите ни до 10.00 ч.:

В темата ни днес – С амбициозен проекто-бюджет, но без план сметка за сметосъбирането, влезе в новата година Община Карнобат. Най-важният финансов документ за общината трябва да бъде гласуван днес на сесията на местния парламент.

В здравната ни рубрика - Въпреки предприетите мерки и по-строгия контрол по летищата, заради коронавируса, притесняват ли се бургазлии да пътуват до по-далечни дестинации, продължават ли да поръчват китайски стоки онлайн, посещават ли китайски ресторанти?

В минутите за култура – Кои са актьорите и театралните представления, които ще видим на бургаска сцена през месец февруари? Очакваме в студиото ни организаторът Маруся Русева, която ще ни разведе из лабиринта на сюжетите на постановките.

Преглед на печата и хороскоп очаквайте още в срещата ни тази сутрин.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.