Десетки хиляди протестираха в Словакия за предсрочни избори

публикувано на 24.03.18 в 00:56

Десетки хиляди хора протестираха за пореден път в Братислава и редица градове на Словакия, за да поискат предсрочни избори. Протестите се проведоха, въпреки че в четвъртък страната се сдоби с ново правителство, оглавено от Петер Пелегрини. Новото правителство на трипартийната коалиция,..

Военната лаборатория в Портън Даун отрече предположенията на Русия относно инцидента със Скрипал

публикувано на 24.03.18 в 00:54

Ръководството на британската военна лаборатория в Портън Даун отрече да има каквато и да е връзка с отравянето в град Солсбъри на бившия руски..

Франция ще достави на Украйна 55 хеликоптера за нуждите на полицията и граничната охрана

публикувано на 24.03.18 в 00:51

Украйна подписа предварителен договор с Франция за покупка на 55 хеликоптера, които ще бъдат използвани от украинската полиция, граничната..

Илон Мъск - шеф на „Тесла“ и „Спейс екс“

Война на милиардери?: „Тесла“ и „Спейс екс“ изтриха страниците си във Фейсбук

публикувано на 23.03.18 в 19:21

Американската компания за електромобили „Тесла“ и космическата „Спейс екс“ изтриха страниците си във Фейсбук след пост в Туитър на техния шеф и милиардер Илон Мъск, съобщи „Бизнес инсайдър“. Това стана, след като Мъск отговори на пост в Туитър на Брайън Актън - съосновател на друга..

Борсовите индекси спаднаха заради опасенията от евентуална търговска война между САЩ и Китай

публикувано на 23.03.18 в 13:04

Борсовите индекси спаднаха заради опасенията от евентуална търговска война между Съединените щати и Китай.  вропейските борси отвориха с..

Община Несебър ще участва на Международната туристическа борса в Катовице

публикувано на 23.03.18 в 10:43

Несебър е единствената българска община, която ще се представи на Международната туристическа борса в полския град Катовице. В дните на..