Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации
Кристиан Вигенин пред изборна секция в Турция

Вигенин: В Турция имаше опити да се затрудни дейността на наблюдателите на ОССЕ

Мога отсега да кажа, че изборите в Турция се разминават с представата ми за честни демократични избори, за най-високите стандарти, които дават възможност на всяка партия и кандидат равнопоставено да водят своята кампания. Това каза за предаването..

публикувано на 25.06.18 в 08:52

До дни излиза първата биографична книга за Бриджит Макрон

Първата биографична книга за първата дама на Франция Бриджит Макрон до дни ще излезе на българския пазар. Неин автор е френската журналистка Маел Брюн, а заглавието на книгата е „Бриджит Макрон. Интимно“. В предаването „Преди всички“ Анелия Узунова..

публикувано на 22.06.18 в 10:47

Фестивал на солидарността ще се проведе през уикенда в София

Фестивал на солидарността ще се проведе през уикенда в София. В предаването „Преди всички“ Маргарита Спасова от „Каритас“ обясни: „Всички смятаме, че е много важно да насърчаваме солидарността на практика. Говорим, че сме толерантно, приемащо..

публикувано на 22.06.18 в 10:31

Граждани внасят в НС над 50 хил. подписа срещу добива на кожи от животни

Днес в деловодството на Народното събрание ще бъде внесена подписка от граждани с предложение за промяна на Закона за ветеринарномедицинската дейност, където да бъде посочено, че не се допуска отглеждането, умъртвяването и търговията на животни с цел..

публикувано на 22.06.18 в 10:15
Арман Бабикян

Арман Бабикян: Майките няма да се успокоят въпреки оставката на зам.-министър Димитрова

Политическият пиар и анализатор Арман Бабикян определи в предаването „Преди всички“ законодателното предложение на омбудсмана и на майките на деца с увреждания като справедливо . Той коментира реакцията на властта: „Разбрахме, че веднага са..

публикувано на 22.06.18 в 09:19

Доц. Жанет Мазгалова: Законът за трансплантации трябва да се актуализира, за да има повече донорски ситуации

"Законът за трансплантации и наредбите към него трябва да се актуализират, за да има повече донорски ситуации". Това каза в интервю за "Хоризонт" и предаването „Преди всички“ доц. Жанет Мазгалова - медицински директор на една от най-големите тъканни..

публикувано на 22.06.18 в 08:48

Адв. Десислава Кръстева: Очакваме увеличение на делата за незащитени лични данни

Очакваме увеличение на делата и жалбите от хора, които смятат, че не са им опазени личните данни, заяви в предаването „Преди всички“ адв. Десислава Кръстева. Днес Висшият адвокатски съвет организира международна конференция „Предизвикателствата..

публикувано на 22.06.18 в 08:32

М. Милтенова: Секторът за плодове и зеленчуци вероятно пак ще бъде на опашката при подпомагането

Секторът за производство на плодове и зеленчуци вероятно отново ще бъде на опашката при подпомагането, както беше в предходните два програмни периода.  Това е притеснението на Мариана Милтенова, председател на Националното Сдружение на градинарите...

публикувано на 22.06.18 в 08:02

Доц. Камен Нам: Всички действия на Ким Чен-ун са част от една много голяма PR конструкция

Всички действия на севернокорейския лидер Ким Чен-ун са част от една много по-голяма PR конструкция, отколкото изглежда в момента, заяви в предаването „Преди всички“ българинът от севернокорейски произход доц. Камен Нам - географ, специализиращ..

публикувано на 21.06.18 в 11:03

„Мери Бойс Бенд“ ще представи новия си албум „Щастливи дни“ утре във Варна

Песента „Щастливи дни“ показва някаква алтернатива, говорейки за любов и карайки хората да се усмихнат. Една такава песен в 3 минути дава този шанс и всеки, който я е чул, според мен, се зарежда с щастлива емоция, каза в интервю за „Преди..

публикувано на 21.06.18 в 10:50