Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Биопроизводителите настояват за оставката на земеделския министър

10 браншови асоциации ще поставят днес отново въпроса за оставката на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов и ще обявят общите си протестни действия през следващата седмица. Мотивите са липса на политики, стратегии и цели за..

обновено на 19.04.19 в 15:45
Гергана Жулева

Несъвършенства на антикорупционния закон ограничават прозрачността на институциите

Програма „Достъп до информация“ отчита по-голяма прозрачност на институциите. Това каза пред БНР изпълнителният директор Гергана Жулева. Днес организацията представи резултатите от годишното проучване на интернет страниците на..

обновено на 19.04.19 в 14:21
Момент от велосипедното шествие „София кара колело”

Обучават ученици в София на безопасно движение с велосипед

В 51-во училище "Елисавета Багряна" в София учениците ще бъдат запознати с рисковите ситуации, в които могат да попаднат велосипедистите и конфликтите, които могат да възникнат с останалите моторни превозни средства.  Пред учениците ще бъде..

публикувано на 19.04.19 в 12:11
Папа Франциск

Раковски се готви с вълнение за посещението на папа Франциск

В очакване на Възкресение Христово - светлия празник, който католическата общност ще отбележи тази неделя, продължават вълненията и приготовленията на католиците у нас за предстоящата на 5 и 6 май визита на папа Франциск. Той ще посети Раковски,..

публикувано на 19.04.19 в 10:33
Състезание за деца с онкохематологични заболявания в Камчия

Деца с онкологични заболявания участваха в спортни състезания в Камчия

В Камчия се проведоха игри с деца, преодолели онкологични заболявания. Деца на възраст от 7 до 16 години се включиха в състезания по бягане, стрелба, плуване, тенис на маса, шах и футбол. Състезанието се проведе под егидата на Световните игри на..

публикувано на 19.04.19 в 10:17

Ю. Методиева: Превенцията срещу крайните идеологии е в образованието

„Първата работилница беше около Луков марш. А сегашната работилница е свързана с традиционното честване на Хитлер. За съжаление, така отбелязваме неговата дата, че започвам да си мисля дали не е станал наистина „герой“. Това каза пред БНР..

публикувано на 19.04.19 в 10:17
Давид Лама, Джес Роскели, Хансйорг Ауер

Тримата изчезнали в Канада алпинисти се смятат за мъртви, обявиха местните власти

Канадските власти обявиха тази сутрин, че тримата световноизвестни алпинисти Давид Лама, Хансйорг Ауер и Джес Роскели се считат за мъртви. Вчера беше съобщено, че австрийците Лама и Ауер  са изчезнали след падането на голяма лавина по време на..

публикувано на 19.04.19 в 10:01

В Северна Македония завършва кампанията за президентските избори

В Северна Македония днес завършва кампанията за насрочените в неделя избори за президент. Тримата претенденти за поста ще отправят посланията си на предизборни прояви в различни райони на страната. Кандидатите за поста на настоящия..

обновено на 19.04.19 в 09:41

Напрежение сред родители и учители в училището в Банкя

За този час е насрочен поредният протест на група родители на ученици в 78 СУ "Христо Смирненски" в Банкя, които настояват за оставката на ръководството на училището. Този конфликт продължава вече втори месец с поредица сигнали и жалби,..

публикувано на 19.04.19 в 07:54
Ана Гомеш

Ана Гомеш: Kрайнодесните ще имат повече представители в новия ЕП

Kрайнодесните ще имат повече представители в следващия Европейски парламент, смята евродепутатът от Партията на европейските социалисти Ана Гомеш. Тя обаче предупреди: "Смятам, че отново ще преобладават проевропейските формации. Разбира се, те..

публикувано на 19.04.19 в 07:25