Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Паоло Кортези

Отец Паоло Кортези: Нека има място и време за молитва във всеки дом

Отец Паоло Кортези идва за първи път в България преди десет години, за да служи в двете католически църкви в Белене - „Рождение на блажена Дева Мария“ и „Св. Антон Падуански“. До днес животът му е свързан с този на местните хора. Родом той е от..

публикувано на 08.04.20 в 11:49

Лучия Велева и Алберто Бонисоли: Италия – между отчаянието и солидарността

„ Това е една от най-черните страници в историята на Италия . Видях много болка и отчаяние. За съжаление болните умират сами и то с пълното съзнание какво се случва, близките им не могат да са до тях. Личните им вещи се горят, а телата им се..

публикувано на 08.04.20 в 11:09
Катя Иванова

Фармацевтът Катя Иванова: Котешки нокът, шипка и мащерка - полезни в епидемичната ситуация

Грижата за здравето е най-доброто лекарство, гласи японска поговорка. Днес тези думи са особено актуални, а в борбата за по-висок имунитет и запазване на здравето може да помогнат и билките, убедена е Катя Иванова, фармацевт от Горна Оряховица...

публикувано на 08.04.20 в 09:57
Д-р Абдулах Заргар със свои пациенти

Д-р Абдулах Заргар: Жестът на баба Надие ни дава нова сила

„80-годишната баба Надие от с. Печеница ни дари пенсията си и този жест на съпричастност ни дава нова сила. Имахме много по-големи дарения, но тази история ни мотивира като специалисти по здравни грижи. Имаме вече събрани около 80 000 лева дарения..

публикувано на 08.04.20 в 09:55

Традиционният кооперативен пазар в Ловеч работи отново

Традиционният кооперативен пазар в Ловеч работи отново. След заповедта на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев за възстановяване на дейността на кооперативните и фермерските пазари Общината разреши провеждането на пазара. На него се..

публикувано на 08.04.20 в 09:47

Албена Симеонова: Нека политиката на хипермаркетите да е по-гъвкава

„ Свидетели сме на истински протекционизъм от страна на страните в Западна Европа , страните от Вишеградската четворка. Десет години българските министри на земеделието се опитват да водят добър тон с тези хипермаркети, надявам се, че министър..

публикувано на 08.04.20 в 09:29

Александър Александров: Настояваме за изследване на медицинските специалисти за Covid-19

„ Настояваме медицинските специалисти да бъдем изследвани за Covid-19 ... Ние се намираме на първа линия и често преглеждаме пациенти без симптоми, които се оказват заразени. Така ставаме преносители“. Това отбеляза пред БНР Александър Александров,..

публикувано на 08.04.20 в 08:42

Първан Симеонов: Радев беше затова избран, за да бъде коректив на властта

„ В адреналиновите времена на уплахата има обществена мобилизация и скупчване на хората около властта . Но утре, когато това отмине, ще започнем да мислим повече за работните места, за социалната система и за икономиката и този тип послания, които..

публикувано на 08.04.20 в 07:56

Приложение ни помага да поръчваме онлайн предварително приготвени менюта

Швейцарската компания Olanga AG подпомага ресторантьорския бизнес и местата за хранене у нас с възможност за онлайн заявка на предварително приготвени менюта. Новаторска технология на стартъпа адресира нуждата на заведенията да се ориентират към работа..

публикувано на 07.04.20 в 13:58

Не е нужно да има епидемия, за да си дадем сметка, че световната култура е достъпна

Домът на киното има предложение, което да ни помогне да направим по-смислено и ведро всекидневието си, преминаващо в условията на изолация, давайки шанс на кинолюбителите за свободен достъп до качествени филми  - три месеца кино на една ръка разстояние..

публикувано на 07.04.20 в 13:39