Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Ани Шакирян разказва спомени от детството с вкус на любов и канела

Ани Шакирян е почитател на здравословното хранене, превърнала хобито си в начин на живот. Тя написа книга “Вкуснотека“, в която разказва спомени от детството с вкус на любов и канела. “Моята среща с кулинарията започва още от дете. Като всяко дете,..

публикувано на 15.11.18 в 11:05

Два премиерни моноспектакъла на сцената на Нов театър НДК

“Страсти Илиеви“ е една пиеса на Димо Дешев, която е написал преди 40 години във Видин, когато е бил режисьор. И хубавото, и символичното е това, че Иван Рангелов е от Видин и направи своя прощъпулник в актьорското майсторство, след като завърши..

публикувано на 15.11.18 в 10:38

Добромир Иванов: Стартъп компаниите са неделима част от добре работещата икономика

Европейската комисия организира в София среща на високо равнище, посветена на стартиращите предприятия в областта на високите технологии. Очаква се да се съберат над 500 водещи участници в европейската стартъп система. Как стои България сред..

публикувано на 15.11.18 в 10:08

Половината пушачи у нас не желаят децата им да виждат реклами на цигари

Повече от 70 на сто от хората искат запазване на забраната за тютюнопушене на закрити обществени места. 47 на сто от пушачите също подкрепят ограничителната мярка. Това показва представително проучване за тютюнопушенето и рекламата на тютюневи изделия у..

публикувано на 15.11.18 в 08:56
Виолета Аланджийска

Сбиванията между подрастващи често се уговарят в социалните мрежи

Не са рядкост случаите на уговорени боеве между отделни групи ученици и дори между отделни училища в София. Това разказа пред „Хоризонт Виолета Аланджийска, началник на сектор „Детска престъпност“ в СДВР. Най-често сбиванията между подрастващи..

публикувано на 15.11.18 в 08:29
Андрей Ковачев, евродепутат от ГЕРБ и ЕНП

Андрей Ковачев: Брекзит няма да е печеливш нито за Великобритания, нито за ЕС

Европейската комисия предлага още тази вечер да бъде одобрено от Европейския съвет споразумението за Брекзит, чиито текстове снощи одобри британското правителство. То обаче първо трябва да мине през парламен та на Великобритания, а после да бъде..

публикувано на 15.11.18 в 08:03

Българите не отделят достатъчно внимание за поддръжка на автомобилите си

Акция “Зима“ на МВР вече е в ход. От началото но месеца се извършват активни проверки за смяната на летни гуми със зимни, а от днес – 15-и ноември, става задължително автомобилите да са със зимни гуми. Глобата за тези, които шофират с летни гуми е 50..

публикувано на 15.11.18 в 07:33
Търговище

Започва обществено обсъждане на иновациите в социалната работа

Днес в Търговище Националният алианс за социална отговорност ще постави на обществено обсъждане иновациите в социалната работа, както и съвременните терапевтични обучителни методи и подходи. По време на конференцията участниците ще могат да..

публикувано на 15.11.18 в 07:08

"Неежедневие" – изложба на Дафина Моллова в столичната галерия "Място 167"

Художничката Дафина Моллова открива нова изложба, наречена “Неежедневие“, в столичната галерия “Място 167“. “Има много чаровни ситуации, които са около тебе и някой път не ги виждаме. Затова и заглавието на изложбата е “Неежедневие“, да обърнем..

публикувано на 15.11.18 в 06:44

Японски автори моделират космоса в ежедневието с глина, туш и текстил

Монументален текстил, изкуство от хартия, графики, живопис, видео и дигитални изкуства. Мозайка от различен вид произведения представят японски автори, гостуващи на  Музея за история на София с и зложбата си „Япония. Изкуството сега“. Тя е част от..

публикувано на 14.11.18 в 15:31