Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

HR специалист: Датата 1 юни е ключова за работния ритъм

Датата 1 юни е ключова за завръщането ни към нормалния ритъм на работа без ограничения. Така смята Георги Първанов, член на Борда на директорите на Българската асоциация за наемане на хора и представител на голяма фирма за човешки ресурси...

публикувано на 20.05.20 в 08:54
Евелина Славкова

Евелина Славкова: Институционалната война е загуба за цялото общество

В друг тип държави компромати като изнасяните от Васил Божков могат да доведат до доста тежки последствия за властта, докато тук не реагираме адекватно на такива ситуации. Това каза пред "Хоризонт" Евелина Славкова от Изследователски център "Тренд". За..

публикувано на 20.05.20 в 08:11
Стоян Панчев

Стоян Панчев: При общо намаляване на ДДС ефектът ще бъде по-силен

Във времена на криза много често се отварят възможности както за добри, така и на лоши идеи. Реализацията на лошите става доста по-бързо, няма време да бъдат спрени и да се случи сериозен разговор по тях, а добрите идеи няма кой да ги предложи. Този..

публикувано на 20.05.20 в 07:49

Спасяват училище и културен център в Чикаго с благотворителен концерт

Благотворителен интернет концерт с участие на повече от 40 артисти и музиканти от България и от Съединените щати събра близо 6 хиляди долара за "Малко българско училище" и Център "Малката България"  в Чикаго. Васко Кръпката откри..

публикувано на 19.05.20 в 18:37

Протести на превозвачи в туризма в 5 града

Собственици на фирми за случаен превоз протестираха днес с шествие на автобуси в София. Браншът, който е силно засегнат от кризата с коронавируса, не може да се възползва от мерките, обявени от правителството в помощ на бизнеса. За проблемите в..

обновено на 19.05.20 в 17:39
Сергей Игнатов

Оттук нататък в образованието ще има комбинация online и offline

„Сега всички очакват след Covid-19 светът да се промени. Аз нямам такива очаквания, защото откакто свят светува, едни и същи страсти движат историята.“ Това каза пред БНР п роф. Сергей Игнатов, бивш министър на образованието и ректор на Нов български..

публикувано на 19.05.20 в 11:54
Екип на МБАЛ „Надежда“ по време на медицинска манипулация

Лекари отстраниха 19 миоми, запазват шанса на жената за второ дете

Български акушер-гинеколози извършиха уникална операция с лапароскопска техника, като отстраниха 19 миоми на 39-годишна пациентка. Така жената е получила възможността да сбъдне мечтата си да роди второ дете. 39-годишната жена живее и работи в..

публикувано на 19.05.20 в 11:25

Когато няма икономическа логика, човек търси други мотиви

„Поглеждайки назад във времето, човек вижда, че никъде, където има държавна компания, няма толкова добро управление, че да се постигнат и намаление на цените, и някаква промяна в структурата на пазар а. Можем да споменем сектор енергетика и хората..

публикувано на 19.05.20 в 10:30

Стресът и неправилното хранене отключват чревни заболявания

Днес отбелязваме Световния ден на хроничните възпалителни чревни заболявания. Над 3 милиона души в Европа страдат от възпалителни чревни заболявания. Наричат ги болестите на стреса и бързото хранене. "Обикновено боледуват от 4 до 10 на 100..

публикувано на 19.05.20 в 09:57

По формулата "пълен съпорт" държавата помага на едни, а пречи на други

"Сериозното навлизане на Националната лотария като рекламодател в Нова ТВ става през 2014 година – тогава договорът е за 3.3 милиона лева. Това са данни от официалния мониторинг. Разбира се, рекламният мониторинг изважда данни, които не включват..

публикувано на 19.05.20 в 09:16