Нещо повече

От понеделник до четвъртък между 16:05 и 18:00 часа звучи обзорното предаване на програма “Хоризонт”. Усилията на неговите автори са съсредоточени в две посоки: да дадат с помощта на репортерите на програмата основните сюжетни линии от деня и да очертаят цялостната картина на случващото се в политическата, икономическата и културната сфера.

Успоредно с това всеки от водещите се стреми да намира и оригинални гледни точки към разглежданите събития, да пречупи ставащото през възприятията на “масовия” слушател. 

Водещи: Диана Янкулова, Емилия Антова, Людмила Железова, Лъчезар Цветков


Публикации

Утре вечер в СБЖ ще се състои премиерата на книгата "Кой си ти?" на Анамария Коева

„Кой си ти?"“ е книга за всеки читател, който се припознае в нея, заяви в интервю за предаването ни "Нещо повече" Анамария Коева, която е автор на  книга с поезия „Кой си ти?“, чиято премиера ще се състои утре вечер в Съюза на българските..

публикувано на 19.02.19 в 20:02

Бойко Ламбовски: Неслучайно Васил Левски е в основата на нашия национален пантеон

Не трябва да забравяме отвъд патоса и големите думи, че за нашата национална свобода и за нашата национална независимост този достоен мъж си е дал живота, а пък националното от един народ не се постига от всички народи. Това заяви в интервю за..

обновено на 19.02.19 в 19:53

Две напред, едно назад - политическата ситуация след казуса "Изборен кодекс"

Няма как да се промени закон, който още го няма в законовия мир, подчерта в интервю за предаването „Нещо повече“ професор Александър Маринов - политолог и социолог, както и преподавател в Софийския университет „Свети Климент Охридски“...

обновено на 19.02.19 в 19:41
Петко Бочаров

Приятели и колеги почетоха 100-годишнината от рождението на журналиста Петко Бочаров

Десетки близки, приятели и колеги почетоха 100-годишнината от рождението на емблематичния журналист Петко Бочаров. Честването се проведе в пресклуба на БТА, с която е свързан целият му творчески път. Дългогодишният телевизионен журналист и настоящ..

обновено на 19.02.19 в 18:41

1500-2500 лева е била тарифата за фалшив ТЕЛК

Петима лекари от Варна са обвинени за участие в престъпна група за издаване на фалшиви удостоверения за временна нетрудоспособност, казаха днес от прокуратурата и МВР. Таксите, които са взимали за това са варирали между 1500 и 2500 лева.  В..

обновено на 19.02.19 в 18:36

Министерство на енергетиката прекрати договора за мина „Оброчище“ с „Евроманган“

Енергийното министерство е прекратило договора за концесията за мина „Оброчище“ на фирма „Евроманган“, съобщиха от ведомството. Дружеството не е платило 130 000 лева концесионни такси. Проблеми с най-голямото манганово находище в Европа..

публикувано на 19.02.19 в 18:00

Лекари са арестувани при операция на ГДБОП във Варна

Над 10 са вече задържаните лекари от ТЕЛК на територията на Варна и региона заради фалшиви медицински експертизи. Става дума за фалшиви медицински експертизи за получаване на инвалидни пенсии, за което специалистите са получавали подкупи. Сред..

обновено на 18.02.19 в 18:45
Фотоколаж: Вергил Митев

В Драгоман вече има паметник на Васил Левски

Днес в Драгоман беше открит първият паметник на Васил Левски в общината.  Изненадан бях колко много хора дойдоха на откриването на паметника, каза в интервю за "Нещо повече" авторът на постамента Димитър Антов. Скулпторът Павел Павлов е направил релефа..

публикувано на 18.02.19 в 18:35
Милка Василева, председател на съсловната организация

Милка Василева: Професионалистите по здравни грижи трябва да имат достойни заплати

На 1 март професионалистите по здравни грижи отново излизат на протест с искания за достойно заплащане. "Проблемите са толкова много, хората са толкова изтощени от хилядите противоречия в здравеопазването, а обществото е недоволно от нас –..

публикувано на 18.02.19 в 17:31

Евелина Славкова: Негативите от "пакетирането" с ДПС са основна причина за хода на Борисов

ГЕРБ ще направи законодателни постъпки, за да възстанови предишното преференциално гласуване, стана ясно след заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, свикано от премиера Бойко Борисов. Той заяви, че е възложил на ГЕРБ да стартират и..

обновено на 18.02.19 в 17:09