Елена Йончева и Кристиан Вигенин на пресконференцията в централата на „Позитано 20“ в София.

БСП поиска Цветан Цветанов да напусне политиката

БСП поиска днес Цветан Цветанов, който е заместник-председател на ГЕРБ и лидер на парламентарната им група, да напусне политиката. Проблемът според Йончева  е прокарването от управляващите на лобистки закони, позволили на фирмата “Артекс“ да..

публикувано на 24.03.19 в 12:21
Росен Желязков

Росен Желязков: Борисов и Цветанов няма да заметат скандала

„Целта на въздействието в този момент не е г-жа Цачева, а да се наруши предизборната готовност и мобилизация. Затова целият фокус е към г-н Цветанов“. Това заяви пред БНР министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен..

публикувано на 24.03.19 в 11:57
Тереза Мей

Консерватори натискат премиера Мей да се оттегли, за да мине сделката ѝ за Брекзит

Високопоставени членове на британската Консервативна партия са информирали премиера Тереза Мей, че нейната сделка за Брекзит има по-голяма вероятност да бъде одобрена при ново гласуване в Камарата на общините, ако тя обещае да се оттегли от..

обновено на 24.03.19 в 11:57
Ангел Джамбазки

Ангел Джамбазки: Скандалът с апартаментите не би трябвало да се отрази на управлението

Скандалът с апартаментите не би трябвало да се отрази на управлението, изказа мнение пред БНР зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки. Според него обаче скандалът вече е прераснал в политическа криза и участниците в него трябва да решат..

публикувано на 24.03.19 в 11:04
Георги Свиленски

Георги Свиленски: Скандалът с имотите не дойде от България, БСП няма участие в него

„Нещата, които се случват в държавата вече не ни изненадват“, каза пред БНР заместник-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски. „Ние като участници в политическия процес следим събитията, които се случват, следим поведението на..

публикувано на 24.03.19 в 10:34
Томислав Дончев

Томислав Дончев: Скандалът с апартаментите има потенциал да нанесе щети

„Скандалът с апартаментите има потенциал да нанесе щети, особено в предизборна ситуация. Би могло да предизвика и по-неприятен политически резонанс“, каза пред БНР вицепремиерът Томислав Дончев. Според него скандалът не се е развил докрай:..

публикувано на 24.03.19 в 09:48
Принц Чарлз и съпругата му Камила

Принц Чарлз и съпругата му Камила пристигат в Куба

Британският престолонаследник принц Чарлз и съпругата му Камила пристигат днес в Куба на официална визита на членове на британското кралско семейство на карибския остров. Визитата става в момент, в който Куба се нуждае от чужди инвестиции и в който..

публикувано на 24.03.19 в 08:36
Робърт Мълър

Възможно е Конгресът на САЩ да бъде запознат днес с доклада на Мълър

Министърът на правосъдието на САЩ Уилям Бар проучва задълбочено доклада на специалния прокурор Робърт Мълър и вероятно ще огласи негово резюме днес пред Конгреса. Представител на министерството каза, че обобщението на обемистия документ няма да..

публикувано на 24.03.19 в 08:22

Пресконференция на БСП след вчерашните оставките

Водачът на листата на БСП за евроизборите Елена Йончева и секретарят на парламентарната група на социалистите Кристиан Вигенин ще дадат пресконференция в централата на партията. Това се очаква да бъде първата официална реакция на опозицията..

публикувано на 24.03.19 в 07:20
Румен Христов

СДС финализира преговорите за общо явяване с ГЕРБ на евроизборите

Националният съвет на СДС даде мандат на ръководството на партията да финализира преговорите за общо явяване с ГЕРБ на изборите за депутати в ЕП. Окончателното подписване на споразумението ще бъде следващия   четвъртък. На заседанието в Ловеч..

публикувано на 23.03.19 в 18:36