Време за живот

Снимка"Време за живот" е предаването за теб, за този, който обича музиката, която и ние обичаме, за хората, които вярват, че с работа, талант и усилия нещата могат да се случват, за тези, които знаят как да се забавляват и да продължават да се развиват! 

С теб сме всяка сряда след новините в 19.00 часа! Само по Хоризонт :)

https://www.facebook.com/VremeZaZivot

zajivot@bnr.bg

Публикации

Мултимедийният роман "Не казвай на мама" с онлайн премиера на 8 май

Внимавай кого мразиш! Това може да бъде нечий приятел, нечий син... Или твоят приятел, твоят син! „Хората са хора и всеки има право на достойнство“ – Николай Йорданов „Не казвай на мама“ разказва 10 различни истории на момичета и момчета, които..

публикувано на 05.05.20 в 21:59

„Котка в стената“ - пръст в раната на ксенофобията и расизма

Сниманият в Лондон "Котка в стената" на режисьорския тандем Мина Милева и Весела Казакова вече е достъпен свободно в Амазон Прайм (Amazon Prime) от 27-ми април до 6-ти май за зрителите в Съединените щати. Една котка се превръща в ябълката на раздора в..

публикувано на 04.05.20 в 16:22

Илюстраторът на костюмите в “Малки жени” Гео Павлов: Имам късмета да се уча от най-добрите в света

Гео Павлов е илюстраторът на костюмите във филма „Малки жени“, който се сдоби с престижните награди БАФТА и „Оскар“ в категория „Най-добър дизайн на костюми“. И двете статуетки са връчени на главния дизайнер на костюми на филма - Жаклин Дюран,..

обновено на 06.03.20 в 15:21

Музиката е като да прочетеш дневника си пред много хора

Тя е на 22 години, свири на пиано и е завладяна от музиката още от дете. Получава подкрепата на семейството и приятелите си и  разкрива  историята на една любов чрез дебютното си  ЕP – 9297. Чуйте интервюто с Катрин, която разказва за..

публикувано на 04.03.20 в 12:42

Летящ старт на годината за JEREMY?

След броени дни предстои едно от най-вълнуващите приключения за група JEREMY?, а именно участието им в може би най-големия музикален форум в Европа – Eurosonic Noorderslag. В дните между 15 и 18 януари над 50 хиляди души ще изпълнят улиците, хотелите и..

обновено на 14.01.20 в 19:07

Георги Блажев: Обичам да поставям исторически личности в абсурдни ситуации

Той е Георги Блажев, добре познат в градските среди като един от любимите автори на “Пощенска кутия за приказки”. Самият Блажев признава в свое интервю, че ще е вечен роб на тази литературна плантация. Ние го определяме като Рицаря на Кутията...

публикувано на 05.12.19 в 13:24
A to JazZ 2019 - Christian Scott aTunde Adjuah

Крисчън Скот аТунде Аджуа - "вождът" на съвременната джаз култура

Ето че отмина онзи най-чакан летен уикенд от столичани и гостите на София. За девета поредна година „A to Jazz Festival“ беше едно прекрасно преживяване за сетивата. Фестивалът предостави на всички почитатели на джаз музиката възможността да чуят и..

обновено на 23.07.19 в 18:43
Концерт на Snarky Puppy - Белград, 23.06.19

Приливната вълна на Snarky Puppy "заля" Белград

Преди броени дни в сръбската столица Белград се състоя дългоочакваният концерт на джаз великаните от американската формация "Snarky Puppy". Това беше и техен своеобразен дебют в този регион на Европа. Концертът на бандата е част от голямото им световно..

публикувано на 27.06.19 в 17:00

Късо кино на необичайни места

В последните няколко години забелязваме приятната тендеция филмови прожекции да напускат пределите на киносалоните и да стават достъпни навсякъде и по всяко време. С това предизвикателство са се захванали и хората от екипа на "Кинематограф" - една от..

публикувано на 14.06.19 в 17:43

"Sofia Drum Fest" - първият голям форум с "музикални клиники" за барабанисти в България

На 2-ри юни в столичният клуб "Mixtape 5" ще се състои първи по рода си фестивал за барабанисти . Всеки един от специалните гост-лектори на "Sofia Drum Fest" ще представи по една "музикална клиника" за гостите на събитието. Организатор на фестивала е..

публикувано на 01.06.19 в 20:34