Денят на Радио Кърджали

Some Details

Макар и с контузия, боксьорът Ергюнал Сабри записа първа победа в Украйна

Звездата на "Арда бокс" Ергюнал Сабри - Оги представя България на двустранна среща в Украйна. В първия си мач в Харков той спечели убедителна победа в категория 52 кг. Чуйте в звуковия файл подборности за двубоя, споделени от Стоян Узунов, треньор на..

публикувано на 31.07.20 в 17:43

Метин Хафъзсалим: По проекта "Заетост за теб", се кандидатства само онлайн

Директорът на Бюрото по труда в Кърджали Метин Хафъзсалим проследи как текат консултациите по новата схема на Агенцията по заетостта на открито . За радио Кърджали той разясни какви са целите на кампанията "Новите мерки по ваша мярка", кои са..

публикувано на 21.07.20 в 20:10

Слаб интерес към информационната кампания на открито за бизнеса "Новите мерки по ваша мярка"

Агенцията по заетостта организира днес и на 23 юли четвъртък събития като част от национална информационна кампания на открито за бизнеса „ Новите мерки по Ваша мярка”. Всички 107 бюра по труда в страната посрещнаха българските работодатели на открито,..

публикувано на 21.07.20 в 19:32

Ще има ли здравни последици от баловете в Кърджали?

Въпреки че баловете в Кърджали отминаха, притесненията за здравето на абитуриентите ще се проявяват сега , в зависимост от това дали ще берем горчиви плодове от тях. Кърджали доскоро бе огласян от абитуриентите от Випуск 2020, въпреки епидемичната..

публикувано на 05.07.20 в 18:53
Златко Атанасов

Златко Атанасов: За 24 май ще издадем тържествен брой на вестник "Паисиевци"

Тържеството за изпращане на абитуриентите в Средно училище "Отец Паисий" ще бъде отложено за 25 юни. Тогава, съобразно условията, ще бъде организирана церемония за връчване на дипломите, която ще бъде както всяка година на двора на школото...

публикувано на 22.05.20 в 16:55

Никола Чанев: Призовавам гражданите за отговорно поведение по време на предстоящите празници

На днешното заседание на областния оперативен щаб в Кърджали са отчетени резултатите от взетите вчера проби на служители в социални заведения и на съмнителни за Ковид-19 граждани. Всичките 50 теста са отрицателни. Какви мерки предприема щабът за..

публикувано на 22.05.20 в 16:43

Проф. д-р Тодор Черкезов: Пикът на COVID-19 мина, но ужасът май тепърва започва

От началото на пандемията в МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" са лекувани 8 пациенти с COVID-19, като двама от тях са още в Инфекциозно отделение заяви проф. д-р Тодор Черкезов, директор на лечебното заведение: "При двама от пациентите се наложи превеждане..

публикувано на 21.05.20 в 13:39

Ще отворят ли детските градини и ясли на 1 юни?

Най-големият проблем породен от коронавиурса в образователната система се оказват детските градини и ясли. Този въпрос ангажира родители, деца , възпитатели и учители, като се оказва един от най-значимите и трудни за изчистване въпроси, заяви..

публикувано на 18.05.20 в 11:45

ПГЕЕ "Капитан Петко войвода" набира ученици за новата учебна година

 ПГЕЕ "Капитан Петко войвода", гр. Кърджали, се справя добре в условията на извънредно положение. Гимназията продължава виртуалните учебни занятия по специалностите си заяви директорът на гимназията инж. Антоанета Сендова. Тя сподели, че..

публикувано на 28.04.20 в 11:55
Снимката е илюстративна.
Контейнери, отпадъци, пристанище Варна - Запад 2020 г.

Жителите на Груево стартират подписка - не искат сметище в района на селото

В момчилградското село Груево се породи напрежение сред хората, заради намерението на хасковска фирма да строи площадка за съхранение на пластмасови отпадъци.  Кметът на село Груево Ахмед Сеидахмед разказва, че хората са притеснени, заради..

публикувано на 22.04.20 в 16:51