След първото кафе

Предаване "След първото кафе" ...

Лидия Асенова, ГЕРБ: Ще следя ангажиментът на кмета към жителите на кв."Гледка" да бъде изпълнен

По настояване на общинския съветник от ГЕРБ Лидия Асенова кметът Хасан Азис и  заместник-кметът по строителството Катя Митовска се срещнаха с жители на кв. „Гледка“ във връзка със запушена канализация за обратни води, които се изливат директно на..

публикувано на 31.07.20 в 11:30

Мораториум върху продажбата на детските площадки и техен Регистър с електронно приложение предлагат от ГЕРБ Кърджали

Общинските съветници от групата на ПП ГЕРБ в Кърджали ще предложат на предстоящата сесия, която е на 29 юли, да се наложи мораториум върху продажбата на имоти-общинска собственост на територията на община Кърджали, върху които са монтирани / поставени/..

публикувано на 28.07.20 в 10:30

Протестиращ: В момента се създава истинско гражданско движение, което да контролира и да наблюдава властимащите

"В момента се създава истинско, реално гражданско движение в България, което да може да контролира и да наблюдава властимащите. На хората им омръзна да ги лъжат. Те искат нови, млади, интелигентни лица във властта." Това заяви за Радио Кърджали Даниел..

публикувано на 24.07.20 в 15:50

Възможно е Борисов да поиска вот на доверие

Очаквам след като мина вота на недоверие, министър председателят да поиска вот на доверие, с което да се подиграе на опозицията. Това коментира в сутрешния блок на Радио Кърджали Стоян Тодоров, общественик и журналист за протестите в столицата. И..

публикувано на 21.07.20 в 13:18

Д-р Мухтаров: „Паразитни болести в гастроентерологията“ представя най-съвременните данни за над 40 паразитни заболявания

От печат излезе монографията „Паразитни болести в гастроентерологията“ от доц. д-р Виолина Боева-Бангьозова, д-р Марин Мухтаров, д-р Марлена Панайотова и Петя Драгомирова. Книгата е първото самостоятелно издание у нас, в което подробно се разглеждат..

публикувано на 20.07.20 в 16:29

Никола Чанев: И Съдът е на мнение, че повишаването на местните данъци и такси няма да подобри живота на кърджалийци

Административният съд в Кърджали се произнесе в полза на областния управител и с решение от 10 юли т.г. отхвърли увеличението на такса битови отпадъци (ТБО) за 2020 г. Никола Чанев обжалва решението на ОбС от 23 декември 2019 г за вдигане на такса..

публикувано на 17.07.20 в 14:22

Кърджали се включи с около 40 души в подкрепа на протестиращите в столицата

Около 40 души се събраха пред Паметника на Васил Левски в центъра на Кърджали, за да подкрепят исканията на протестиращите в столицата, а именно оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.  Репортери на Радио Кърджали бяха там, за да..

публикувано на 16.07.20 в 13:31

Емилия Стоянова: Под въпрос е Държавното първенство по канадска борба в Кърджали

С лед дълго чакане, най-накрая са ясни датите за някои важни състезания по канадска борба за хората със сензорни увреждания , като първото е в Добрич на 24 и 25 юли. Така опасенията за нулева година в този спорт отпада. Състезателите обаче остават..

публикувано на 16.07.20 в 11:14

Проф. Евгений Дайнов: Българският народ поиска край на олигархичното управление

Олигархията в България се намира в трета, последна фаза на разпад, когато обикновено народът хваща сопите и гони всички. Българският народ излезе не само в големите градове , но и в Росенец и поиска край на олигархичния модел и на..

публикувано на 15.07.20 в 12:28

Фехти Нури за сватбите: Ще направим всичко възможно, за да спазваме противоепидемичните мерки

Министерството на здравеопазването (МЗ) отворя отново нощните заведения, които преди дни бяха затворени за посещение на закрито. Груповите събития като сватби, кръщенета и семейни събирания също се разрешават при спазване на утвърдените от..

публикувано на 13.07.20 в 17:07