Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Божидар Васев отпадна от групата на Ботев

Берое“ и „Ботев“ (Пловдив) с равенство
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Полузащитникът на Ботев Божидар Васев отпадна за гостуването на Черно море от 16-ия кръг в първенството, съобщи официалният сайт на клуба. 22-годишният левичар получи травма в адуктора и се присъедини към групата на пропускащите визитата във Варна, в която със същите травми са Александър Колев и Орлин Старокин.

Тримата не взеха участие в тренировката на "жълто-черните" в петък следобед, след която бе определен и разширеният състав от 18 футболисти, на които ще се разчита за двубоя в морската столица.

Ботев заминава за морето в събота сутрин, а след пристигането си във Варна "канарчетата" ще проведат и последното си занимание преди мача.

Групата на "жълто-черните":

Виктор Голас, Валентин Галев, Йордан Христов, Филип Филипов, Лазар Марин, Пламен Николов, Даниел Златков, Радослав Терзиев, Милен Гамаков, Лъчезар Балтанов, Серкан Юсеин, Мариян Огнянов, Християн Казаков, Рахави Кифуети, Наско Милев, Грегъри Нелсън, Нико Варела, Даниел Генов

В същото време стана ясно, че жълто-черните ще проведат и двата си зимни лагера в чужбина. Те са избрали Турция за подготовката си за пролетния дял. Ботев ще е в Анталия на два пъти. Първият лагер ще е от 16 до 29 януари, а вторият - от 2 до 13 февруари. Все още не са уредени хотелите, в които пловдивчани ще отседнат, като в клуба в момента разглеждат офертите от тях. В Ботев вече редят и контролите, които отборът ще изиграе на турска земя.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Контузени и болни в Локо

Защитникът на Локомотив (Пловдив) Радослав Димитров пропусна днешната тренировка заради настинка, съобщиха от спортно-техническото ръководство на тима. Състоянието му не е сериозно и той ще се възстанови до предстоящия домакински мач от27-ия кръг на "А" група срещу Черно море в петък на "Лаута". От настинка страдаше и Бирсент Карагарен, но..

публикувано на 22.04.15 в 17:26