Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локо подкрепи кандидатурата на Боби Михайлов

Снимка: БГНЕС

Локомотив (Пловдив) ще подкрепи настоящия президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов за нов мандат, информираха от клуба.

"На 16 февруари 2018 година ще се проведе Конгресът на БФС, на който ще се избере неговия следващ президент. Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив обявява публично своята подкрепа за настоящия президент на футболната ни централа Борислав Михайлов и неговата програма за развитие на футбола в България.
Свидетели сме на последователната работа на БФС във всички аспекти на българския футбол. Смятаме, че това надграждане ще продължи през следващите години и ще доведе до резултатите, които всички желаем."

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Две благотворителни събития посветени на танца и спорта

В два поредни дни - събота и неделя, тази седмица са разположени двете благотворителни събития, чийто основен огранизатор е DS "Magnifique" организира в подкрепа на деца лишени от родителска грижа, и посветени на Деня на танцовото изкуство. За втора поредна година се oрганизира "Благотворителен пролетен бал по случай Деня на танцовото изкуство"...

публикувано на 25.04.24 в 11:25
Ахметджан Ершимшек

Ахметджан Ершимшек е новият треньор на "Марица"

Младият турски специалист Ахметджан Ершимшек е новият старши-треньор на "Марица" (Пловдив), съобщиха официално от клуба. Той поема поста след раздялата с досегашния наставник Борислав Крачанов, който беше начело на тима в последните три години. Ершимшек има богата треньорска кариера и от сезон 2016-2017 е помощник на легендарния наставник Джовани..

публикувано на 25.04.24 в 11:16

Локо победи с 2:0 "Ботев" в дерби на дублиращите тимове

"Локомотив" II надви "Ботев" II в отложената среща при дублиращите отбори. “Черно-белите” надделяха с 2:0 над “жълто-черните” на “Лаута”. Петър Андреев реализира и двете попадения за крайния успех. Иван Михайлов пък можеше да направи резултата класически, но нацели страничната греда. Така "Локомотив" триумфира и в двете дербита през сезона в..

публикувано на 25.04.24 в 09:59

Приветстваха шампионките на "Марица" и в Общинския съвет

С аплодисменти и на крака общинските съветници посрещнаха шампионките от волейболен клуб Марица Пловдив, които в началото на днешната сесия показаха спечелените трофеи през тази година – Купата на България и Шампионската титла. Отборът на "Марица" спечели за поредна година и двете титли в страната.  Председателят на Общинския съвет в Пловдив Атанас..

публикувано на 25.04.24 в 09:15

Благотворителен базар в село Калековец

В празничния ден на Цветница, Сдружение "Жените днес" с. Калековец, Кметството в селото и НЧ "Пробуда - 1927" организират Благотворителен базар. Целта на инициативата е да се съберат средства за поставяне на паметна плоча на Мария Атанасова.   Мария Георгиева Атанасова е български летец-пилот, първата жена командир на тежък тип самолет в света,..

обновено на 24.04.24 в 15:30