Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Момичетата от световноизвестния струнен квартет в специално интервю за Радио Пловдив

BOND гостува в "Треска в събота" преди концерта си в Пловдив

Бъдете с "Треска в събота" от 12.00 до 15.00 часа!

| обновено на 27.03.19 в 09:12

„Най-важното е да не се ограничаваш. Трябва да правиш нови неща, да пишеш нова музика, да не се страхуваш да експериментираш и най-важното -  да се наслаждаваш на това, което правиш“ – думи на Eos Counsell от световноизвестния струнен квартет BOND в специално интервю за Радио Пловдив.

Tania Davis, Eos Counsell, Elspeth Hanson и Gay Yee Westerhoff  пристигат за концерт в Пловдив днес.

BOND са най-успешния и добре продаван струнен квартет в историята на музикалната индустрия. За 20-годишната си кариера момичетата са издали повече от 70 платинени и златни албума, продадени в над 4 млн копия в цял свят. Последният албум на групата е „Play“ от 2011 г.  

В момента BOND работят по нов материал, който предстои да излезе като албум. Те споделиха, че българската публика ще бъде първата, която ще чуе част от новите парчета, които ще бъдат включени в албума.

В близо 20 годишната си кариера BOND са свирили с редица известни музиканти сред които Luciano Pavarotti, Mark Knopfler, Sting, Bryan Adams, Jimmy Page… Изявявали са се на места като Айфеловата кула, Операта в Сидни, Олимпийския стадион в Берлин, Тайм Скуеар, Ню Йорк, Уолстрийт,Стадион „Птичето гнездо“ в Пекин, както пред една от Египетските пирамиди. 

Какво още споделиха момичетата за музиката си, за албумите, за юбилея, за незабравими срещи ще научите тази събота (23.03.) в предаването "Треска в събота" от интервюто на Детелина Петрова с тях .

„Много сме развълнувани да дойдем в България, елате да видите нашето шоу, ще си прекарате страхотно!“ – обещават от BOND.

Интервюто на Детелина Петрова с момичетата от BOND може да чуете в звуковите файлова.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Оградата на Небет тепе е недопустима и не е съгласувана с НИНКН и МК

Оградата на Небет тепе е недопустима и не е съгласувана с НИНКН и Министерство на културата, се казва в нова позиция на Института за опазване на културното наследство. От там уточняват, че становището им е последователно и непроменено от 2022 година досега, като препоръката  към община Пловдив е вместо ограда да се постави видео наблюдение. От..

обновено на 19.04.24 в 15:23

Тържествено откриват Градската градина на Пловдив

С богата тридневна програма официално откриват обновената Първа градска градина в България, създадена 1878 година в Пловдив. Церемонията по откриването започва след малко повече от два часа на централната алея в градината на ул. „Христо Г. Данов“.  Веднага след прерязването на лентата пространството ще бъде огласено от Държавна опера –Пловдив...

обновено на 19.04.24 в 15:22

Предстоят спорове дали ул. "Христо Г. Данов" да бъде пешеходна

Шест комисии в Общинския съвет допуснаха в зала да се гледа предложението на районният кмет Георги Стаменов част от улица „Христо Г. Данов“ да стане пешеходна зона. Мнението на съветниците от различните групи в Общинския съвет не е еднозначно, тъй като има протести и от страна на живущите в този участък, както и на собствениците на магазини, а..

обновено на 19.04.24 в 15:14

7 г. затвор за командоса, убил полицай в любовен триъгълник

С окончателно решение Върховния касационен съд наложи ефективна присъда от 7 г. затвор за бившия сержант от карловската бригада Ангел Желязков.    На 20 май 2018 година той уби полицая Добромир Лазаров в "Кючук Париж" след яростен скандал за жена, която споделяли и двамата.   Делото премина през няколко противоположни обрата, като първоначално..

публикувано на 19.04.24 в 15:04

Обмисля се 2-ри май да бъде неучебен ден в цялата страна

МОН обмисля да предложи 2-ри май да бъде неучебен ден в цялата страна, съобщи служебният министър Галин Цоков в Пловдив.  Предложението ще бъде взето днес или най-късно утре, след анализ на всички данни от страната. Тъй като много кметове на общини вече обявиха 2-ри май за неучебен, министърът уточни, че подобно решение на просветното ведомство ще..

обновено на 19.04.24 в 13:39