Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Отворено писмо - 2

| обновено на 24.02.20 в 17:46

Скъпи слушатели и читатели! Благодарим за подкрепата!

Продължаваме да настояваме за увеличаване на бюджета на Радио Пловдив и за премахване на финансовите дисбаланси в системата на БНР!

След проведени срещи с и.д. генералния директор и УС на БНР екипът на Радио Пловдив получи уверение, че поставените проблеми ще бъдат разгледани и ще се направи опит да бъдат решени.

На този етап гаранции за това няма!

Това е причината в ефира на Радио Пловдив да продължи да звучи „Let It Be!“ на всеки час, докато обещанията не станат факт.

С уважение към собствения си труд и към нашата аудитория Общото събрание на Радио Пловдив реши да поднови актуалните публикации на сайта, като във всяка от тях ще напомняме нашите искания.

Този знак на добра воля, не означава, че се отказваме от това, за което настояхме в Отвореното писмо и Декларацията!

Напротив!

Исканията ни са на масата на УС и на новия генерален директор, който ще бъде избран на 22 януари.

От техните действия зависи дали от символичен протестът ни ще стане ефективен!


Още от категорията

2535 в карантина в областта, нови трима заразени в Пловдив

За трима  нови заразени с коронавирус в Пловдивска област  бе съобщено днес.   Областният управител Дани Каназирева уточни, че по данни на РЗИ-Пловдив, единият от пациентите е приет в УМБАЛ „ Каспела“ с оплаквания и съмнение за тази инфекция.  Той е хоспитализиран в новосъздадения блок за прием и изолация на пациенти с  вируса.   Другите двама..

публикувано на 29.03.20 в 13:16

От утре - цялата полиция по улиците на Пловдив!

От понеделник цялата пловдивска полиция се включва в  контрол по спазването на противоепидемичните мерки в града и населените места в областта.   Със заповед на началника на Областната дирекция на  МВР ст. комисар Йордан Рогачев  се прекратяват всички отпуски на полицаите от утре.   На национално ниво, той отправя предложение да бъде..

публикувано на 29.03.20 в 12:54

338 регистрирани с коронавирус, 8 починали

338 са общо потвърдените случаи на коронавирус COVID-19 в България към момента, от които 8 са починали.  Тази сутрин е починала 51-годишната жена с COVID-19, която беше хоспитализирана в МБАЛ-Благоевград.  Тя  е страдала от астма.  Дъщеря е на починалата по-рано снощи 74-годишната й майка.  Възрастната дама  също беше диагностицирана с новия..

обновено на 29.03.20 в 11:13

Полицията засече двама души в пловдивско, нарушили карантината

Жена от Труд и мъж от Калековец бяха засечени от полицията да нарушават карантината, под която са поставени, след като се прибрали от чужбина. При извършена проверка от служители на РУ Труд и РЗИ днес  е установено, че 42-годишна жителка от селото, която се е прибрала на 16 март от Германия, не спазва наложената и карантина.  В две последователни..

обновено на 29.03.20 в 11:13

Извънредното разписание автобусите остава до 12 април

Със заповед на кмета Здравко Димитров извънредното разписание на автобусите по линиите на масовия обществен вътрешноградски транспорт  в Пловдив се удължава до 12 април включително.  От понеделник рейсовете ще продължат да се движат с делнично разписание от 05:00 до 09:00 ч. и от 16:00 до 19:00 ч.  В тези часови  пояси  превозвачите са..

обновено на 29.03.20 в 08:23

Свързани новини

Отворено писмо от екипа на Радио Пловдив

Скъпи наши слушатели и читатели, както сте забелязали, интернет страницата  на Радио Пловдив не обновява съдържанието си от 19.12. 2019 година. Отлаганите дълго време финансови въпроси и натрупаните от това проблеми доведоха до вземането на тежкото за нас решение да спрем публикациите. През 2019- та радиото не получи допълнително финансиране за..

обновено на 16.01.20 в 14:20

Let It Be прозвуча по "Хоризонт" в подкрепа на Радио Пловдив

Колеги от БНР – София подкрепиха протеста на Радио Пловдив срещу недостатъчното финансиране на програмата и полученото в края на миналата година най- ниско в системата ДМС. В предаването „Преди всички“ бе прочетено второто отворено писмо на екипа на Радио Пловдив, в което се обяснява защо след един месец е възобновено публикуването на актуална..

обновено на 18.01.20 в 08:40