Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Легендарни БГ спортисти гостуват в Радио Пловдив за 25 години "Антена спорт"

Слушайте специалното предаване, което ще се излъчи на живо от Първо студио в събота от 16 до 19 часа

| обновено на 29.02.20 в 07:50

По нетрадиционен начин екипът на БНР – Радио Пловдив ще отбележи тази събота, 29 февруари, 25-годишнината на обичаното и любимо предаване на хиляди слушатели „Антена спорт”. 

Олимпийски, световни, европейски шампиони и рекордьори, легендарни футболисти, ръководители и съдии ще гостуват в Първо студио на Радиото, за да вземат участие на живо в съботното издание, което по традиция ще се излъчи от 16 до 19 часа. 

Журналистическият и техническият екип на предаването постоянно ще бъдат сред зрителите и публиката, а чрез преките интервюта с тях ще направят слушателската аудитория съпричастна с най-големите спортни успехи на Пловдив и страната в историята. 

Николай Бухалов, Сийка Келбечева, Стоянка Груйчева, Нонка Матова, Анка Узунова, Каспар Симеонов, Димитър Илиев, Георги Попов – Тумби, Иван Глухчев, Петър Зехтински, Георги Георгиев, Костадин Костадинов, Марин Бакалов, Георги Иванов – Гонзо, Атанас Драмов, Мишо Георгиев, Иван Петков, Дора Рангелова, Атанас Узунов, Ганчо Карушков са само малка част от знатните имена, с които ще споделим празника. 

Със специални обръщения и поздрави към гостите и екипа по телефона ще разговаряме с  легендарния гимнастик Йордан Йовчев, от Германия ще чуем един от героите от САЩ’94 Красимир Балъков, включен в идеалния отбор на световното първенство, бившия президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов, международния футболен съдия Недялко Тахтаджиев, който от дълги години живее в Испания. 

За всички присъстващи, както и за слушателите, в студиото ще пее младата и талантлива изпълнителка Андреана Бакалова, която се утвърди като един от забележителните гласове на Пловдив и България.


Галерия

Още от категорията

Бал в ефира на БНР за абитуриентите от клас 2020

Най-актуалните хитове и страхотно DJ-парти подготвя Българското национално радио за всички абитуриенти. Балът в ефира на клас 2020 ще започне в 0:20 часа в нощта на 24 срещу 25 май в специално издание на „Нощен Хоризонт“, а всички регионални радиостанции на БНР ще го излъчват в цялата страна. DJ Мартен Роберто и Станислава Пирчева ще са водещи на..

обновено на 25.05.20 в 08:23

МОН и БНР със съвместни подкаст - уроци по музика

Министерството на образованието и науката и Българското национално радио обединиха своите усилия да подготвят, осъществят и разпространят подкаст уроци по музика в помощ на учениците от всички класове в общообразователните училища Епизодите са подготвени от учители по музика от български училища и са публикувани на интернет сайта на БНР...

публикувано на 30.03.20 в 15:34

Македонски художник гостува в Културния център на Радио Пловдив

Изложба живопис „Космически пейзажи“ на  известния македонски художник  Деян Иванов – Маргус се представя в Културния център на Радио Пловдив. Картините са абстрактни, с усещането за реален сън и носят силна емоционалност и копнеж по Вселената. Авторът използва съвременна техника  на напластяване на фактура и цвят, които придават..

публикувано на 10.03.20 в 06:10

James Wylie &Yako Trio откриват новия сезон на "Камерна сцена" в Радио Пловдив

Първо студио на Радио Пловдив отново ще е домакин на джаз концертите на "Камерна Сцена Пловдив". Новият 11-и сезон ще открият  James Wylie & Yako Trio на 05 март от 19 часа.  James Wylie от Нова Зенландия,  саксофонистът и композитор, е специалният гост за концерта.  Мултиинструменталист и композитор James Wylie е роден в Уелингтън,..

обновено на 05.03.20 в 07:19

Радио Пловдив спира протеста си след обещание за достойно заплащане

В рамките на следващите 4-5 месеца трудовите възнаграждения в БНР ще бъдат увеличени , заяви генералният директор на националното радио Андон Балтаков на среща с екипа на Радио Пловдив.  В края на декември Радио Пловдив обяви символични протестни действия, заради полученото най-ниско ДМС в системата и настоя за преодоляване на финансовите..

обновено на 25.02.20 в 08:50