Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В "Звукът на киното" "Харли Дейвидсън и Марлборо Мен"

| обновено на 10.05.20 в 10:15

Много рок и екшън приключение ще има в "Звукът на киното" тази събота и неделя. Ще ви предложим саундтрака на филма от 1991 година "Харли Дейвидсън и Марлборо Мен".

В лентата участват истински звезди на екшън и приключението и това са Мики Рурк и Дон Джонсън. В поддържащите роли са не по-малко известните Даниел Болдуин, Том Сийзмър и Ванеса Уилямс. 

Режисьор на филма е Саймън Винчер, а едно от най-известните парчета от саундткрата безспорно е "Long way from home" на "Сopperhead".

Сюжет

Коравият моторист Харли и не по-малко коравият му приятел каубой Марлборо научават, че техен много добър стар приятел ще изгуби барът си, защото банка иска да построи нов Комплекс на негово място, ако те не се издължат с 2.5 милиона долара... Харли и Марлборо решават да му помогнат като оберат корумпираната банка. За нещастие те се натъкват на грешната кола за превозване на пари, която всъщност е пълна с нов синтетичен наркотик. И така и двамата биват набелязани от криминални банкери и убийци от нарко бизнесът.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Уроци за бъдещето "Точно днес"

В опит да прозрем  и да изберем храна, управляващи и обществено поведение в петък сутрин поканахме за разговор: - социологът от "Алфа рисърч" Боряна Димитрова за движенията на политическите лидери, авторитетът на институциите и пазарът на идеи, доколкото ги има, преди старта на пореден изборен цикъл - професорът от УХТ Десислав Балев за деня на..

публикувано на 25.04.24 в 16:50

Хора и улици в "Ден след ден"

За хората и това, което те виждат, чуват и коментират не само по улиците, но и на път към работа или вкъщи ще говорим в следобедната програма на Радио Пловдив.  "Ден след ден" започва с погледа на социолога Мира Радева за това, което се случва сега на политическата сцена у нас преди изборите и онова, което може да ни отведе по нови пътища или да ни..

публикувано на 25.04.24 в 14:55

Усмихнат следобед с "Вход свободен"

Днес ще усмихнем денят Ви със забавни рубрики, покани за събития и любопитни факти!  Заедно с директора на ОУ "Виктория и Крикор Тютюнджян" - Пловдив, Симон Тютелян,ще Ви поканим на Ден на отворените врати,  който ще бъде отбелязан с разнообразна програма на 30-април. Събитието е под надслов "Нашият чуден свят" и за него ще научим повече минути след..

публикувано на 25.04.24 в 09:30

С пролетно темпо - "Точно днес"

Плавно преминаваме към топлото време, за да  останем там по-дълго. Ще го усещаме все по-отчетливо и с темите на деня.  Над 200 офталмолози се събират в Пловдив за участие във второто издание на Академия Офталмология. Форматът на конференцията е единствен у нас и специално създаден за млади офталмолози – млади специалисти и специализанти. В..

публикувано на 24.04.24 в 16:41

"Ден след ден" на 24 април

След тревожните новини за разпространението на коклюш в страната ни каква е ситуацията в Пловдив и има ли достатъчно ваксини срещу заболяването? Проверяваме с председателя на Регионалната фармацевтична колегия Димитрия Стайкова и с общопрактикуващия лекар д-р Георги Цигаровски . Кандидатстудентската кампания за Медицинския университет в..

публикувано на 24.04.24 в 14:41