Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

"Вход Свободен" – извънредни мисли в петък

Изолацията ражда нови светове, но открива и отдавна забравени истини! В петък си позволяваме един по-философски прочите на ситуацията, защото почивните дни вече не носят същата радост! Рубриката „Уроци по щастие“ , в миналото и следващи няколко издания,..

обновено на 27.03.20 в 09:33

Любов под карантина във "Вход свободен"

Днес ще дадем някои съвети за двойки под карантина. Как да запазите добрия тон във връзката и какви занимания да си измислите, за да няма конфликти? Отговорите, в днешното предаване.  Ще ви запознаем и с няколко метода за подредба на домашното работно..

публикувано на 26.03.20 в 09:07

Делник и празник във "Вход свободен"

Днес е Благовещение! Ще се запознаем с традициите и обичаите на този празник.  В днешното предаване ще ви срещнем с Цвета Вацкова. С нея ще поговорим за Кранио-сакрална терапия.  В условията на пандемия бяха постановени специални мерки за ограничаване..

обновено на 25.03.20 в 09:31

"Вход свободен" - изгубени в делниците

С оптимистичен поглед подхождаме към ситуацията на деня! На всички ни се наложи да променим ежедневието си драстично, да преорганизираме целия си график и да прекарваме повече време на закрито, с близките си.  Весела психология на оцеляването в дома, но и..

обновено на 24.03.20 в 09:59

Световен ден на метеорологията във "Вход свободен"

Ще стартираме днешното предаване със специалното на днешния ден.  Всеки 23 март Световната метеорологична организация отбелязва Деня на метеорологията.  Днес ще се запознаем и с пет  доказани женски черти, които със сигурност привличат мъжете...

обновено на 23.03.20 в 10:22

"Вход Свободен" – бягство от града

Осми ден от въведеното извънредно положение в страната. Петък е, но седмицата беше пълна с петъци... Ще ви срещнем с Добромира Ваклинова, една пловдивчанка избрала, като много други, да напусне временно града, за да създаде сигурност за своето семейство...

обновено на 20.03.20 в 09:54

За сложните партньорства във "Вход свободен"

Ще стартираме днешното предаване с това до какви проблеми води непиенето на вода.  В периода, в който се намираме в момента всеки търси най-лесния и ефикасен начин за дезинфекция на дома. Днес във "Вход свободен" ще ви представим някои от най-добрите..

обновено на 19.03.20 в 09:32

"Вход Свободен" – необичаен делник

В една по-необичайна сряда, оставаме положително настроени и мотивирани да успеем в плана на ежедневието! Оказва се трудно, но не и невъзможно! Днес  отбелязваме Световния ден на мозъка. Това никак не ни задължава да го използваме, ако в..

обновено на 18.03.20 в 11:00

Остани си вкъщи с "Вход свободен"

Днес във "Вход свободен" ще говорим за витамините, които са нужни да приемате, за да бъдете защитени от вируси.  Ще ви дадем и някои идеи как да оползотворите времето прекарано вкъщи. След 13.00 часа ще ви срещнем с Аида Марковска. Днес с нея ще си..

обновено на 17.03.20 в 13:35

Социално във „Вход свободен“

Започна една, по-особена, седмица. Затова и днес в предаването си говорим за колективната интелигентност, повлияването и за процесите в групата на база информация, и комуникация. Психоаналитикът Йорданка Христозова, коментира. Потокът на..

обновено на 16.03.20 в 10:50