Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Искат оставката на кмета на „Младост“

Общинският съветник от Реформаторския блок Стефан Марков поиска оставката на районния кмет на „Младост“ Десислава Иванчева с мотива, че вотът на доверие към нея от страна на гражданите е изчерпан.

По-рано днес част от инициативните комитети, издигнали Иванчева за кмет, снеха доверието си от нея. „Районът не върви на добре, въпреки това, че застанахме зад г-жа Иванчева. Вече 7 месеца районната администрация просто не тръгва, не заработва добре, дори напротив - има пълен хаос... и г-жа Иванчева не прави нищо, за да защити каузите, за които беше избрана там“, заяви общинският съветник Воислав Тодоров от Инициативния комитет „За Зелен Младост“.

Опровержение на отказа от подкрепа направи друга гражданска организация. „Това идва от определени хора, които явно, техните лични амбиции, намерения и планове не са се сбъднали, а и може би, намесата на инвеститорите, които вече не могат така свободно да си разиграват коня и да строят навсякъде в Младост“, каза д-р Николай Георгиев от Обществения съвет "Дружба" 2.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени