Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА-София представи екипите за 70-годишнината

Екипите на ЦСКА-София за 70-годишнината
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА-София представи екипите, с които „червените“ ще излязат на 5 май в дербито срещу „Лудогорец“ на Националния стадион „Васил Левски“, съобщи БГНЕС. Именно на тази дата „армейците“ ще отбележат 70-годишнината на клуба.

„Дизайнът на фланелките за 70-годишнината бе направен след допитване до феновете. От утре във фенмагазина ще пуснем в продажба лимитирана серия от 1948 броя от тези фланелки. С тях отборът ще играе само и единствено в мача с Лудогорец на 5 май“, това заяви спортният директор на ЦСКА-София Пламен Марков.

„Призовавам нашите фенове да си купуват билети за всички сектори, тъй като по тяхно предложение е предвидена специална хореография за целия стадион. Ние като ръководството естествено подкрепяме това тяхно предложение. Кулминацията на празника ще започне в 18.00 часа на стадион Васил Левски. Избрахме него, защото очакваме изключителен интерес от страна на нашите фенове от цялата страна и вярваме, че стадионът ще се напълни“, допълни Марков.

Той обяви, че по случай празника ще бъдат наградени близо 400 състезатели от различните видове спортове, защитавали цветовете и емблемата на ЦСКА. Марков съобщи също, че клубът ще изпрати специални покани и до всички именити футболисти на ЦСКА, които да се включат в празненството по случай 70-годишния юбилей на червения клуб.

„Ще отправим покани не само към Бербатов, но и към всички легендарни състезатели на клуба, без изключение. Няма да действаме избирателно в това отношение. Ние сме клуб, който е изключително високо име не само в България, за да си позволим такива дребнавости“, категоричен е Пламен Марков.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна