Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Магия отвътре в София лайф клуб

Дванадесет страхотни композиции съдържа най-новият (четвърти) албум на Intelligent Music Project & Vrabevski Super Band, който ще бъде представен на 12 май в София лайф клуб. Албумът, който е озаглавен Sorcery Inside (Магия отвътре), е поводът Ива Дойчинова да покани д-р Милен Врабевски, който е моторът на проекта, в студиото на „Нашият ден“.


В Sorcery Inside веднага прави впечатление почти равностойното като бройка участие на български и чужди изпълнители и инструменталисти. В проекта участват световни звезди като Саймън Филипс и Джоузеф Уилямс от група Toto, Карл Сентънс от Nazareth, Ричард Грисман от River Hounds, Джон Пейн от Asia и редом с тях са български изпълнители като Стоян Янкулов-Стунджи, Боби Косатката, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

В студиото на "Нашият ден" Милен Врабевски каза за 12-те композиции, чийто автор той е: "В албума има различни стилове – като цяло това е мелодичен прогресив рок, но стигаме дори до латино вариант на танцувално парче макар и изсвирено от рок музиканти, което се нарича Viva. Песента Love e особено ценна за мен, защото дава есенцията на нашето съществуване – обичта. Всъщност без обич и признание, без толерантност и разбирателство няма напредък в никоя сфера. Започваме албума обаче с пилотен сингъл, с който ще открием и вечерта в София лайф клуб на 12 май."

Кое е това парче, кои звезди ще участват в промоцията или предпремиерата на 12 май в София лайф клуб и кои звезди от чужбина ще дойдат за същинската премиера и кога ще бъде тя, можете да научите от звуковия файл. Както и как вървят записите на петия албум от проекта на Intelligent Music.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна