Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Етър представи Петко Петков, той говори за целите

Петко Петков (вдясно) и проф. Камарешев при подписването на договора.
Снимка: БТА

Петко Петков официално ще бъде представен днес като старши треньор на Етър. Доскоро той водеше ЦСКА 1948 във втора футболна лига, но сам реши да напусне след загубата с 2:3 от Кариана (Ерден) на 19 октомври.

"Договорът ми ще е за година и половина и започвам работа днес. Имаме мач в края на седмицата срещу Ботев (Враца). Нямам много време за опознаване на футболисти и състав. Едва ли за няколко дни ще могат да се направят големи промени в начина на работа и представянето на Етър. В никакъв случай няма да ни е лесно, но вярвам, че имаме сили и Етър ще спечели последната си среща за годината", каза Петко Петков. Той уточни, че вече е направил и планове за зимната подготовка на тима.

"Ще има един лагер в Турция в средата на януари, където ще изиграем и няколко контролни срещи. Ще търсим място и време за още един подготвителен лагер. Гледал съм представянето на Етър през есента и вярвам, че в този тим има потенциал за развитие. Трудно е да кажа колко нови футболисти ще бъдат привлечени. Водим разговори да се подсилим с определени футболисти, но през зимата е трудно да се намират качествени и добри играчи. Целта пред всички си остава същата. Етър трябва да бъде стабилизиран и представянето да е възходящо", каза още Петко Петков. Чуйте още от него:




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени