Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Летящ старт на годината за JEREMY?

| обновено на 14.01.20 в 19:07
3
Снимка: Георги Панчев

След броени дни предстои едно от най-вълнуващите приключения за група JEREMY?, а именно участието им в може би най-големия музикален форум в Европа – Eurosonic Noorderslag. В дните между 15 и 18 януари над 50 хиляди души ще изпълнят улиците, хотелите и десетките концертни локации в Грьонинген, Нидерландия и ще го превърнат в център на музикалната и медийна индустрия на Стария континент.

Момчетата от JEREMY? бяха големият победител в 50-ото юбилейно издание на БНР „Пролет 2019“, като с песента си „Day After Day“ те спечелиха три от големите награди в конкурса. Именно една от тези награди им осигури и възможността да представят страната ни в 34-ото издание на Eurosonic Noorderslag.

Чуйте какво споделиха Ерсин Мустафов, Ташо Колев и Росен Ватев за предстоящото музикално приключение и послушайте тяхната прекрасна музика. Освен за фестивала поговорихме още и за съвместната им работа с великия Кирил Маричков, мечтите сега и преди и за пътя към големия успех. А през тази година май се задава и нова музика…









БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Най-четени