Eмисия новини
от 00.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Симеон Славчев: Виждам отбор, готов за подвизи

Симеон Славчев
Снимка: levski.bg

Новото попълнение Симеон Славчев е убеден в успехите на футболния Левски в близко бъдеще. Халфът на "сините" говори пред медиите от Сандански и добави, че в отбора има отлично настроение, организация на средноевропейско ниво и добри футболисти, което е рецепта за трофеи.   

"Добре минава всичко. Най-важно е това, че сме здрави и няма контузии. Имаме отлични условия и всичко върви по план. В съблекалнята ми харесва какво виждам, надявам се и от другата страна да е същото. При Хубчев обаче колективът винаги е бил на първо място и отново заварвам добър колектив, а и запазихме гръбнака на отбора. Дойдоха и добри футболисти, които трябва да усетят атмосферата и да се впишат в тактиката. Хубаво е за всеки футболист да има конкуренция. Всеки тренира на максимума на възможностите си и гледа да се представя на високо ниво, защото има кой да го смени от пейката.
 
Да облека тази фланелка означава много за мен, колкото и хората да не го вярваха. Аз съм левскар от малък и привилегията е огромна. В момента се върви във възходяща линия, в последната една година израстването в структура и управление е на средноевропейско ниво, а в България бих казал и отлично. Имаме още един лагер да направим, да изясним още някои неща в тактическо отношение. Аз лично виждам отбор, който е готов за подвизи. Скоро, както върви клубът и всичко около и във него, трябва да вземем трофей", завърши Славчев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна