Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лайза Минели отказа да гледа филма за майка си

Рене Зелуегър в ролята на Джуди Гарланд (постер)

Актрисите Лайза Минели и Лорна Лафт заявиха, че няма да гледат филма "Джуди", който разказва за трагичния край на живота на майка им, съобщава БГНЕС. 

Дъщерята на известната певица Джуди Гарланд даде интервю за "Върайати", в което сподели мнението си за новия филм, режисиран от Рупърт Гулд. Лайза Минели

Лайза Минели се надява, че актрисата Рене Зелуегър, която изигра ролята на майка ѝ, е получила удоволствие от работата по този проект. Според филмовите критици, актрисата ще грабне статуетка „Оскар“ за брилянтното си превъплъщение на една от иконите на Холивуд. 

Мнението на сестрите споделя и режисьорът на филма Рупърт Гулд. Той сподели, че не би му харесало да гледа биографичен филм за майка си. Режисьорът обясни, че не става дума за лоши отношения, а за чувствителността от чисто лични преживявания и спомени.

Зелуегър и Гулд твърдят, че филмът "Джуди" "възхвалява" майката на Лайза Минели. Но все пак всеобщото мнение е, че филмът е доста тежък за гледане, заради трагичните фрагменти от биографията на Гарланд: зависимостта ѝ към алкохола, разривът с бившия ѝ съпруг и борбата за попечителство над децата ѝ.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени