Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Джанет Джексън се завръща на сцената с нов албум и турне

Джанет Джексън
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Джанет Джексън ще издаде новия си албум „Black Diamond“ през лятото на тази година и ще предприеме световно турне за промоцията му, съобщава Контактмюзик.

53-годишната звезда се завръща на музикалния пазар след петгодишно отсъствие, отбелязва БТА. Предишната ѝ тава „Unbreakable“ излезе през 2015 година. Джексън написа в Инстаграм, че се e вслушала в заръките на своите фенове и им е подготвила приятна изненада - нов албум и ново лятно турне, озаглавени „Black Diamond'.

Джанет сподели, че черните диаманти са най-твърдите и най- трудно се поддават на обработка. Самата тя се чувствала като такъв камък, след раздялата с бившия ѝ съпруг Висам ал Мана, от когото има 2-годишен син Еиса. „Аз съм твърда като камък. Имам ръбове за дялане, но продължавам напред. Чувствам се като черен диамант в най-чистия му вид!“, доверява Джанет.

Турнето ѝ ще стартира на 24 юни в Маями, след звездата ще гастролира в големите концертни зали на САЩ, сред които „Медисън скуеър гардън“ в Ню Йорк и „Стейпълс сентър“ в Лос Анджелис.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени