Eмисия новини
от 15.00 часа
Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Усещане за радио

БНР Новини
Снимка: Rawpixel

Световният ден на радиото е. ЮНЕСКО апелира към многообразие в ефира. Организацията определя радиото като медията, която достига до най-многообразната и широка публика. Медия, която дава възможност на различни гласове да се изкажат и да бъдат чути. Това е и причината тази година Денят на радиото да върви под наслова „Радио и многообразие“.

„Време и половина“ е предаване, което цели да разказва истории. Колкото по-различни, толкова по-богат е ефирът. Затова и на днешния 13 февруари „Времe и половина“ разказа истории, като остави гласовете в програма „Христо Ботев“ сами да говорят за себе си.

Усещането за радио е чувство, което трудно се описва с думи. Не е невъзможно обаче. Поне не и за Катрин Димитрова, Юлия Петрова и Валери Леков. Радиожурналистите имат думата в звуковия файл.


Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
Още от