Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българското национално радио застава зад инициативата „Заедно в кризата”

| обновено на 18.05.20 в 10:02

Българското национално радио и Софийската филхармония поставят началото на инициативата „Заедно в кризата” – обща програма от концертни видеозаписи, които ще бъдат излъчвани в интернет профилите на музикалните културни институти. 

Към проекта се присъединяват Софийската опера и балет, оперните театри в Пловдив, Русе, Варна и Стара Загора, както и Симфониетите във Видин и Враца. Любителите на класическата музика и почитателите на оперното и оперетното изкуство ще могат да се докоснат до гения на едни от най-талантливите български музикални артисти по всяко време и от всяко място. 

За конкретните предложения и адресите в дигиталното пространство, може да се информирате от общия афиш, който е публикуван тук .  Единственото изискване – връзка с интернет. Входът – свободен.

Щастливи сме, че Българското национално радио – с двете национални и деветте регионални програми – сме творчески и медийни партньори на инициативата!

Надяваме се скоро и други музикални институции да се присъединят с очакването, че скоро отново ще бъдем заедно в концертните и оперни зали.

Благодарим ви, че сте с нас! 


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна