Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Телефонна линия откри електронната книжарница „Хеликон”

Как най-лесно и удобно да се снабдим с книга за четене?

Книгите и като цяло книгоразпространението са сред най-засегнатите от настоящата трудна ситуация и условията на извънредното положение у нас. Затова заслужава аплодисменти новата инициатива, която свързва четящите хора и книжарите на „Хеликон” дори в момент, в който книжарниците проявяват своята социална отговорност и остават заради строгите мерки затворени.

В интернет магазина на „Хеликон” – Helikon.bg, вече функционира чат с книжарите, чрез който всеки четящ човек бързо и лесно може да се информира за нови заглавия, за актуални предложения и за начини, по които избраната книга може да стигне до него.

Наред с интернет чата, всеки ден между 10 и 17 ч. функционира и телефонна линия – на 02 460 40 40 ще се свържете с хората, които познават книгите най-отблизо, а именно, книжарите на „Хеликон”.

Сред заявките, които приемат сега, са такива за класически творби като „Малкият принц” или „Разум и чувства”. Търсят се много книги за пътешествия или пък такива, които ще са утеха на възрастни родители и роднини, принудени да останат закотвени у дома.

Най-голям интерес обаче буди актуалната промоция на Helikon.bg. В знак на съпричастност към очакващите ни икономически затруднения, електронната книжарница предлага изключителна отстъпка до 17 април – 20% намаление за близо 20 хил. заглавия от каталога. Тук са книгите, с които сме израснали, но и онези, които определят актуалното лице на литературата – романи вечни и заглавия модерни, просто всичко!

А ако все пак се затруднявате в избора си на Helikon.bg, просто използвайте читателската линия – чрез чата в долния десен ъгъл на екрана или с помощта на телефон 02 460 40 40 поговорете с книжарите. Защото те познават отлично както книгите, така и техните читатели!

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени