Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Британска принцеса помага като доброволка в Армията на спасението

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Британската принцеса Юджини и съпругът й Джак Бруксбанк с готовност са се възползвали от възможността да се изявят като доброволци за Армията на спасението, подпомагайки инициативата й в подкрепа на хранителните банки на организацията в страната, съобщи "Контактмюзик".

Тридесетгодишната внучка на кралица Елизабет Втора и съпругът й, облечени в светлоотразителни жилетки, са помогнали за зареждането на пазарски колички с хранителни продукти. 

Принцеса Юджини - дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън, не крие, че се радва на възможността със съпруга си да предложат помощта си. 

"От 1865 г. Армията на спасението е на разположение, за да помага на толкова много хора. През изминалите няколко години станах пряк свидетел на отдадеността и усилената дейност на организацията, така че когато ни поканиха с Джак да се включим като доброволци, приехме с готовност. Помогнахме в зареждането на пазарски колички с продукти и разпределянето им за хранителните банки на организацията", пише принцеса Юджини, която е известна с подкрепата си за различни каузи.

Публикацията ѝ в Инстаграм е придружена от снимки.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна