Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лудогорец поднови тренировки

Козмин Моци се включи в първото занимание на отбора.
Снимка: ПФК Лудогорец

След близо два месеца принудителна почивка заради пандемията от коронавирус шампионът Лудогорец поднови тренировки при задължителните противоепидемични мерки, съобщават от клуба.

Сутринта тимът проведе занимание на малки групи на тренировъчната база в Разград. Участие в упражненията не взеха играчите, които в момента са под домашна 14-дневна карантина след завръщане от чужбина.

"Надявам се да се подготвим добре за времето, което имаме до рестарта на първенството. Ситуацията е необичайна, но нямаме избор. Ще направим всичко необходимо отборът да е в оптимална форма за предстоящите мачове", коментира треньорът Павел Върба.

До края на редовния сезон Лудогорец гостува на Левски и Арда и приема Ботев (Пловдив). Мачът на стадион "Георги Аспарухов" трябваше да се играе на 14 март, но бе отложен заради въвеждането на извънредно положение в България.

По-рано тази седмица всички футболисти, членове на спортно-техническия щаб, администрация и помощен персонал преминаха PSR тестве за Covid-19. Всички тестове са отрицателни, допълват от пресслужбата на Лудогорец.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна